1262
Zo kom jij de zomer door!

Wanneer ’s zomers de temperaturen beginnen te stijgen, kan het lastig zijn om afkoeling te vinden. Dit is echter wel heel fijn, vooral nadat jij een lange werkdag erop hebt zitten. In deze blog zullen wij drie manieren uitlichten die jou helpen om ’s zomers enigszins tot afkoeling te komen. Lees dus snel verder!

1. Drink genoeg water

Het is belangrijk om genoeg water te drinken om meerdere redenen. Eén daarvan is dat jouw waterpeil je helpt om jouw lichaamswarmte te controleren. In de zomer zweet je veel, wat ervoor zorgt dat je veel water verliest. Hierdoor krijgt jouw lichaam het moeilijk om jouw lichaam af te koelen. Door genoeg water te drinken, zorg je ervoor dat jouw waterpeil hoog genoeg blijft. Hierdoor zal jouw lichaam zichzelf makkelijker kunnen koelen. Water is overigens niet alleen in de vorm van een glas water goed voor je: een ijsje kan in de zomer ook heerlijk afkoelend zijn, en werkt ook goed voor je waterpeil.

2. Luchtige kleding

In de zomer ben je snel geneigd om een korte broek met een shirt aan te doen. Dat is niet heel gek, maar er is wel één ding waar je op kan letten: of die kleren wel luchtig zijn. Met luchtige kleding zorg jij ervoor dat jouw lichaam zijn warmte beter kwijt kan, waardoor jij automatisch meer verkoeling vindt. Jouw kleding is uiteindelijk jouw eigen keuze, maar wees niet bang dat jij er niet meer goed uit zal zien met luchtige kleding: dit kan ook hartstikke leuk staan.

 

3. Houd de zon buiten je huis

Er is niks zo frustrerend dan na een warme dag thuis te komen, om erachter te komen dat het binnen net zo warm is als buiten. Een manier om dit te voorkomen is door shutters aan te schaffen. Shutters zijn sfeervolle binnenluiken met horizontale lamellen. Shutters kan je zelf controleren, waardoor jezelf de mate van lichtinval in je huis bepaalt. Wij raden jou aan om in de zomer de shutters volledig te sluiten. Hiermee houd je namelijk de zon buiten je huis, en kan je tot afkoeling komen wanneer jij je huis weer binnenkomt.

Ben jij geïnteresseerd in de aanschaf van een shutter? Neem dan eens een kijkje op de website van Van Eyck! Van Eyck is gespecialiseerd in alles op het gebied van raambeschutting, zo ook shutters. Zij helpen jou graag om de perfecte shutter voor jouw raam te vinden.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners