2495
Zo bespaar je op shutters!
Gepubliceerd: 27-02-2019

Een elegant en sfeervol huis krijgt je met shutters. Niets breekt het zonlicht op een fraaiere manier. Het licht wordt zachter, er ontstaat een subtiel lichtspel en je creëert privacy in precies de gewenste mate. Maar nog bijzonderder is hoe shutters een huis chic én gezellig maken. Ze verfraaien het interieur in iedere huiskamer, slaapkamer en badkamer. Bovendien zijn het duurzame producten. Wil je shutters met de beste prijs-kwaliteitverhouding zien, dan ben je bij Sfeervolle Shutters aan het juiste adres.

 

Shutters van hoogwaardige materialen
Sfeervolle Shutters maakt zijn naam waar: hier vind je de mooiste shutters die er zijn. Ze zijn gemaakt van hoogwaardig lindenhout, naaldhout of kunststof. De afwerking is afhankelijk van je eigen interieurstijl en voorkeuren. Prachtig tijdloos is natuurlijk een white wash afwerking, maar ook precies de juiste RAL-kleur zorgt voor een perfecte aansluiting op ieder interieur. Sfeervolle Shutters laat je dit  graag zien en geeft advies over de vele mogelijkheden

inspiratiebrochures1.png

Doe-het-zelf-shutters
Ben je liefhebber van houten shutters, maar zie je op tegen de kosten? Dan loont het om te kijken naar doe-het-zelf-shutters. Met deze houten shutters bespaar je op de kosten voor het inmeten en monteren. En dat kan je toch aanzienlijk schelen in de aanschafprijs. Houten shutters worden vervaardigd van diverse houtsoorten waaronder eikenhout, lindenhout en populierenhout. Deze producten zijn gemakkelijk te monteren voor doe-het-zelvers, terwijl er op de kwaliteit niets valt af te dingen. Een leuk bijkomend voordeel is dat je elke dag weer trots kunt zijn op je eigen werk.

Prijzen vergelijken
Het lijkt zo logisch: even op internet kijken naar de prijzen van verschillende shutters. Natuurlijk is dit een handig startpunt, maar verwacht niet dat je  hierdoor voordelig uit bent. Want de prijsverschillen zijn online niet in te schatten, omdat deze grotendeels afhankelijk van de techniek. Dit bepaalt de prijs. Denk aan het type bediening, de houtsoort en de specifieke afwerking van de shutters. En of je deze zelf monteert of dit overlaat aan een professional. Het is dus verstandig om eerst verschillende shutters en informatie te vergelijken. En ook om advies te vragen aan een erkend specialist zoals Sfeervolle Shutters: een bedrijf dat een koninklijke onderscheiding heeft gekregen vanwege zijn kwaliteit, soliditeit, continuïteit en uitstekende reputatie in het hele land.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide