1315
Rolgordijnen trends
Gepubliceerd: 05-09-2012 Laatste update: 31-10-2017

Ook dit seizoen zijn er weer nieuwe ontwikkelingen voor het al oude rolgordijn. Stylish vind JennySimone Interieur de nieuwe borders die BECE heeft bedacht voor aan de onderkant van het rolgordijn. Je kunt kiezen uit suede, leer of zelfs een houten onderrand.

Maak je styling af met de mooie koordgewichten van BECE. Er is een Melkwit en een RVS koordgewicht. Van de 2 houtkleuren combineert het Wengé koordgewicht perfect met de houten border in Wengé.

NIEUW
Zijn de rolgordijnen van een Woodnotes achtig materiaal. Een leuke structuur geeft deze rolgordijnen een natuurlijk en strak uiterlijk. Rustig en strak in uni-kleuren zoals wit, bruin en zwart. Bijzonder goed is het horizontale streepjes dessin. Je zou haast willen dat je nog een raam over hebt ……

inspiratiebrochures1.png

Aanbevolen voor zomerse dagen Screen: rolgordijnen van screendoek filteren het zonlicht. Screen is bovendien bijzonder zon- en warmtewerend. Door de transparantie heb je zelfs op een zonnige zomerdag een onbelemmerde blik op de buitenwereld. Meer inspiratie en fotos: www.jennysimone.nl

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide