1148
Rolgordijnen trends

Ook dit seizoen zijn er weer nieuwe ontwikkelingen voor het al oude rolgordijn. Stylish vind JennySimone Interieur de nieuwe borders die BECE heeft bedacht voor aan de onderkant van het rolgordijn. Je kunt kiezen uit suede, leer of zelfs een houten onderrand.

Maak je styling af met de mooie koordgewichten van BECE. Er is een Melkwit en een RVS koordgewicht. Van de 2 houtkleuren combineert het Wengé koordgewicht perfect met de houten border in Wengé.

NIEUW
Zijn de rolgordijnen van een Woodnotes achtig materiaal. Een leuke structuur geeft deze rolgordijnen een natuurlijk en strak uiterlijk. Rustig en strak in uni-kleuren zoals wit, bruin en zwart. Bijzonder goed is het horizontale streepjes dessin. Je zou haast willen dat je nog een raam over hebt ……

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Aanbevolen voor zomerse dagen Screen: rolgordijnen van screendoek filteren het zonlicht. Screen is bovendien bijzonder zon- en warmtewerend. Door de transparantie heb je zelfs op een zonnige zomerdag een onbelemmerde blik op de buitenwereld. Meer inspiratie en fotos: www.jennysimone.nl

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners