2849
Stoere railroedes met Maatwerk wandsteunen
Gepubliceerd: 17-04-2020

Bij een grote raampartij of een “Extra Large” glazen pui is een railroede een goede optie voor je mooie nieuwe gordijnen. Maatwerk maakt voor elke railroede de wandsteunen op maat. Soms is er een bijzondere maat wandsteunen nodig om de railroede te bevestigen.Onze Maatwerk leverancier - maakt de steunen en de bijpassende railroede zonder meerprijs voor je op maat.
Zelfs als er voor 1 railroede verschillende maten voor de wandsteunen nodig blijken te zijn. Ben je op zoek naar een dubbele railroede voor vitrage én gordijnen? Maatwerk maakt de wandsteunen met voldoende afstand tussen de rails. Neem voor een dubbele railroede contact op met de RoedesOnline Klantenservice.

f_k8twzbpm8.png

Railroede voor Wave gordijnen en plooi gordijnen.
Bij een railroede heeft het gordijn geen last van het aantal steunen. De steunen zitten aan de bovenkant van de railroede. Het gordijn glijdt soepel door de onderkant van de rail van links naar rechts en weer terug.

De railroedes van Maatwerk zijn geschikt voor Wave gordijnen en voor gordijnen met een enkele- of vlinderplooi. Op de webshop van RoedesOnline maak je de keuze voor de glijders die bij jouw gordijnen passen.

Zes kleuren en een rail van 650cm lang.
De railroedes van Maatwerk zijn er in Mat-Zwart, Grafiet Mat en Wit. Daarnaast zijn er ook 3 extra kleuren, Brons, Oud-Brons en RVS-look. Er is altijd een passende kleur te vinden bij je gordijnen. Door de stoere vormgeving van de railroedes komt een mooi linnen gordijn goed tot zijn recht. Bekijk alle kleuren 

f_k8twzbph7.png

Bocht buigen in de rail?
Heb je een mooie erker of een zonnige serre laten bouwen bij je huis? De railroede van Maatwerk kan gebogen worden in een eenvoudige 90º bocht of compleet in de vorm van de erker. Een “Extra Large” raampartij is daarbij geen probleem: de railroedes liggen met een lengte van 650cm op voorraad. Het koppelen van 2 rail-lengtes is natuurlijk ook mogelijk. Met Maatwerk bestel je ook echt maatwerk voor je interieur!

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide