1171
Shutters in je eetkamer

Is je eetkamer toe aan nieuwe raambekleding? Denk eens aan shutters bij Sunshutters. De houten lamellen geven een luxe uitstraling aan je woning en geven je de mogelijkheid te spelen met het licht. Van een intieme sfeer met half gesloten lamellen tot een ruimtelijke, heldere kamer met lamellen die geheel opengedraaid zijn. Ze zijn zeer functioneel en tevens een lust voor het oog, ze kleden je raam echt aan. Je kamer voelt helemaal af.

Functioneel en decoratief
Shutters zijn een uitstekende zonwering. Door de beweegbare lamellen bepaal jezelf de hoeveelheid zonlicht. In de lente kan je eetkamer best een zonnetje gebruiken tijdens het ontbijt. In de warme zomermaanden is het minder plezierig als de zon voluit op je eettafel schijnt. Ze creëren tevens privacy. Je kan ze zo draaien dat je een mooie lichtval hebt maar geen last van inkijk. Door de grote hoeveelheid kleuren waarin de lamellen leverbaar zijn, is er altijd een kleur te vinden die uitstekend past bij je interieur. Mooie grote ramen in het eetgedeelte van je modern ingerichte huis kunnen heel sfeervol worden bekleed met donkergrijze lamellen. Is je interieur meer landelijk kies dan voor witte of houten lamellen.

Voordelen shutters
Een groot voordeel voor je eetkamer is dat ze gemakkelijk zijn schoon te maken. Het eetgedeelte van je woning blijft zo vrij van stof, wel zo hygiënisch. Gordijnen zijn heel sfeervol maar hoe vaak je ze ook stofzuigt, er blijft altijd stof achter. Een ander voordeel is de isolerende werking. In de winter houden ze de warmte binnen, terwijl ze in de zomer je huis heerlijk koel houden. Dit is zeker voor het eetgedeelte heel aangenaam.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners