2708
Voordelen van shutters
Gepubliceerd: 15-12-2017

Er zijn veel mogelijkheden om uw huis een opfrisbeurt te geven. Kleine aanpassingen geven soms al een hele nieuwe uitstraling. Een andere stijl woonaccessoires, een nieuw vloerkleed, een aantal frisse groene decoratieve planten of een paar opvallende lampen kunnen een ruimte al een compleet andere sfeer geven. Heeft u al eens aan shutters gedacht, indien u de woning een nieuwe look wilt geven? Shutters, ofwel binnenluiken geven een flinke oppepper aan uw interieur, maar ook creëert u extra privacy en meer luxe. Op het gebied van deze raamdecoratie is er erg veel mogelijk en bovendien hebben shutters veel voordelen. Wat de mogelijkheden en de voordelen zijn leest u in dit artikel, want wij van https://sfeervolleshutters.nl helpen u graag om de keuze wat makkelijker te maken. 

 

Voordelen van shutters
Voordelen, voordelen nog eens voordelen. Shutters hebben de mogelijkheid om uw ramen helemaal af te sluiten en tegelijkertijd zijn het sfeervolle blikvangers. Deze bijzondere raamdecoratie is perfect als zonwering. Ze houden ‘s winters de kou buiten en in de zomer dringt de warmte niet naar binnen. Het is fijn dat u met houten shutters zelf kunt bepalen hoeveel daglicht uw woning binnenkomt. Shutters zijn er voor alle typen ramen, zoals kleine ramen, ronde ramen, draai-kiepramen, dakramen en grote serre ramen. Ook is het onderhoud eenvoudig. Even een licht vochtig doekje en weg is het stof! Ideaal voor gezinsleden met een stofallergie. Houten shutters zijn ook een perfecte oplossing, wanneer u erg gesteld bent op privacy. Zelfs wanneer u ze open laat, beperkt u de inkijk van buitenaf.

inspiratiebrochures1.png

Privacy
Veel mensen zijn op hun privacy gesteld. Wanneer u dicht op de weg woont, wilt u natuurlijk niet dat men bij u naar binnen kan kijken. Houten shutters zijn dan ideaal, aangezien u zelf kunt bepalen in welke stand u de lamellen zet. Ook wanneer u ze open laat, beperkt u de inkijk van buitenaf. De shutters kleden grote ramen mooi aan, omdat de houten lamellen bevestigd zijn in een omlijsting. Zo zijn de ramen heel mooi bedekt, waardoor tocht minder kans krijgt om de woning binnen te dringen en u weer bespaart op de energierekening.

Voor welke indeling gaat u?
Shutterluiken zijn verkrijgbaar in meerdere indelingen. U heeft de keuze uit een enkel shutterluik, maar acht luiken behoren ook tot de mogelijkheden. Op deze manier kunnen ramen die breder zijn dan 240 cm van shutters worden voorzien. Daarnaast heeft u nog de keuze uit luiken met of zonder dwarsverbinding. De tussenverbinding maakt het mogelijk om te spelen met de lamellen. De bijpassende bovenrails zorgt ervoor dat u de shutters gemakkelijk open en dicht kunt schuiven. Aan kleur ook geen gebrek bij Sfeervolleshutters, want u heeft de keuze uit wel 20 verschillende kleuren verf of 13 beitstinten.

Lindenhout
Shutters zijn verkrijgbaar in meerdere houtsoorten. Het meest gangbare houtsoort is lindenhout. Daarom vindt u ook shutters van dit kwalitatieve houtsoort in ons assortiment. Lindenhout beschikt over de ideale eigenschappen. Zo is het hout licht van kleur, wat een goede basis is voor een beits of verfbehandeling. Ook heeft hout geluidsdempende eigenschappen.

Shutters duur? Doe het dan zelf!
Onze shutters gaan rechtstreeks van de leverancier naar de klant. Daarom kunnen wij ze een voordeliger aanbieden. Door te kiezen voor doe-het-zelf-shutters bespaart u nog meer op de kosten. Doe-het-zelf shutters zijn leverbaar in twee uitvoeringen, namelijk type Classic en type Basic. Beide types zijn gemakkelijk op maat te maken en te monteren dankzij het eenvoudige systeem. Gaat u voor gemak? Laat de shutters dan inmeten en monteren door onze specialisten. Voor welke optie u ook kiest, één ding is zeker: shutters geven het interieur een totaal nieuwe ‘look en feel’ die zeker niet gauw zal vervelen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide