1934
Rolgordijnen
Gepubliceerd: 29-06-2016 Laatste update: 07-05-2017

Wie aan rolgordijnen denkt, denkt vaak aan saaie of lelijke raamdecoratie... maar dat is anno 2016 hartstikke achterhaald want rolgordijnen zijn helemaal niet suf of saai maar juist hip en super praktisch ook!

Rolgordijnen zijn tegenwoordig in allerlei soorten, kleuren en maten verkrijgbaar. Niet alleen in een effen tint maar ook met stoere stippen of strakke strepen. En of je nou een kamer wilt verduisteren, op zoek bent naar een gezellige sfeer of een beetje privacy.... een rolgordijn biedt de perfecte uitkomst. Ook bespaar je met rolgordijnen lekker wat ruimte, best handig is als je graag plantjes op je vensterbank plaatst!

Wanneer je op zoek gaat naar een rolgordijn zal je al snel ontdekken dat ze in vele standaard maten verkrijgbaar zijn. Is jouw raam niet zo standaard? Geen nood! Rolgordijnen zijn ook zeer goed geschikt voor maatwerk. Wist je overigens dat er ook voor dakramen speciale rolgordijnen verkrijgbaar zijn? Deze zijn meestal verduisterend en dus ideaal voor een slaapkamer op zolder!

Ben je nieuwschierig geworden wat een rolgordijn kan doen voor jouw interieur? Kijk dan eens op de website van Raamdecoratie.com. Hier vind je een ruime keus in rolgordijnen. Zit jouw maat er niet bij of zie je het niet zitten om een rolgordijn zelf in te korten? Dan bieden ze een collectie rolgordijnen op maat. En weet je nog helemaal niet wat je wilt dan vraag je heel gemakkelijk een een gratis stof staal aan.


Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide