1360
Sunway

Onlangs is de nieuwe collectie vouwgordijnen van Sunway geïntroduceerd. Volgens interieuradviseur Jenny Simone is er een zeer uitgebreide keuze aan stoffen. Mooie transparante stoffen met een natuurlijke uitstraling en linnenlook stoffen die goed wasbaar zijn. Helemaal nieuw is de slimme verstelbare onderlat. Dit om een eventuele stofkrimp na het wassen op eenvoudige wijze te compenseren.

Kleuren
Ook het aanbod aan kleuren is groot. Natuurlijk veel tinten wit en off white. Tot aan vergrijsde bruintinten die zo mooi zijn in het hedendaagse interieur. Daarnaast is er ook keuze uit een aantal zwarte stoffen. "Heel bijzonder boven een zwart natuurstenen aanrechtblad", weet Jenny Simone uit ervaring. Voor de kinder- en babykamer zijn er mooie heldere kleuren zoals een stralende roze en een frisse turkoois.

Design afwerking
De afwerking en detaillering van de Sunway vouwgordijnen is weer perfect: aan de optrekketting hangt een bijzonder fraai vormgegeven koordgewicht. Met deze collectie vouwgordijnen hebben de Sunway stylisten kans gezien om twee volledig nieuwe modellen te brengen: de Silversphere en het Topdown vouwgordijn.

Silversphere
Het Silversphere vouwgordijn heeft een mooie strakke uitstraling. Dit model wordt aan de voorzijde voorzien van zichtbare aluminium of zwarte baleinen. "Het Topdown model is gewoon erg praktisch," vind Jenny Simone. Bij dit model kan je ook de bovenzijde laten zakken. Afhankelijk van de lichtinval en de gewenste privacy kan het vouwgordijn op elke gewenste hoogte voor het raam hangen.

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide