1210
Luxaflex Roman shades

Met de nieuwe collecties van Luxaflex® maak je je interieur in een oogwenk onweerstaanbaar. Van een gedurfde make-over met luxueuze glanzende stoffen tot een sobere stijl die discreet blikken vangt. De Roman Shades en de Paneelgordijnen verrassen in kleur, design, textuur, structuur én afwerking.

NIEUW: Roman Shades 2010
Een strakke witte raambekleding met contrasterende bies in het donkergrijs? Of een stijlvolle Roman Shade in Oriëntaals rood? Met de nieuwe Roman Shades van Luxaflex® maak je saai spannend, of je nu van een meer ingetogen sfeer houdt of voor een opvallend interieur kiest. De ruime collectie is uitgebreid met nog meer stoffen - 210 in totaal nu - zodat je keuze te over hebt voor een warme en eigentijdse raambekleding.

Allereerst zijn er heel wat nieuwe kleuren opgenomen in het palet, waaronder heel wat zachte en subtiele tinten die perfect combineren met meer uitgesproken kleuren: grijs, ijskoud wit, zachte creme, oker, Oriëntaals rood en cyaanblauw. Liefhebbers van eenvoud vinden in de nieuwe collectie ook een ruim assortiment van transparante voiles, luxueuze glanzende stoffen en rijke, warme structuren en texturen.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Met zijn eenvoudig maar eigentijds design zijn de Roman Shades uiterst veelzijdig. Er zijn vijf standaardmodellen, uitgevoerd met en zonder baleinen, en twee speciale versies waaronder de geïntegreerde optie Top Down Bottum Up. Zo kun je de Roman Shades op verschillende manieren positioneren: van boven naar beneden, van beneden naar boven, of een combinatie van beide. Handig, zeker voor slaapkamer: veel natuurlijk licht binnenlaten, zonder te moeten inboeten aan privacy.

De nieuwe Roman Shades hebben ook oog voor afwerking. Met de vele mogelijkheden kun je moeiteloos je persoonlijke stijl creëren: een Zweedse volant (een strook, altijd zichtbaar, die voor een moderne look zorgt), ringen en linten of biesversiering. Ook leuk: een speelse combinatie van een effen Roman Shade met een fel gekleurde bies. Kortom, Luxaflex® inspireert tot decoratieve ideeën.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners