2523
Luxaflex - plisse shades
Gepubliceerd: 11-09-2012 Laatste update: 21-06-2017

De Luxaflex® Plissé collectie is opvallend qua design en functie en is nu uitgebreid met maar liefst 22 nieuwe stoffen. Het palet varieert van fris wit tot subtiel grijs. Luxaflex® Plissé Shades geven een warme en rijke sfeer in huis en zijn decoratief voor elke raamvorm.

De 22 nieuwe stoffen komen uit een kleurrange die loopt van frisse witte naar subtiele grijze tinten. Zo komt Luxaflex® tegemoet aan de huidige interieurtrends en de trendkleur grijs waar dit palet perfect in past. De structuur van de stof bepaalt mede de uitstraling van uw kamer. Dit kan variëren van casual chique, via kleurrijk modern naar romantisch klassiek.

Plissé raamdecoratie is geschikt voor zowel standaard als niet-standaard raamafmetingen en past op zij- en dakramen. Overigens zijn Plissé Shades bij uitstek geschikt voor serres.

Met de Luxaflex® Plissé Shades krijgen vertrekken meer privacy en een verfijnde lichtinval.

De nieuwe stoffen zijn verkrijgbaar in een smalle 20 mm plooibreedte, waarmee een moderne stijl gecreëerd kan worden. Plissé Shades zijn eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide