2308
Luxaflex - plisse shades

De Luxaflex® Plissé collectie is opvallend qua design en functie en is nu uitgebreid met maar liefst 22 nieuwe stoffen. Het palet varieert van fris wit tot subtiel grijs. Luxaflex® Plissé Shades geven een warme en rijke sfeer in huis en zijn decoratief voor elke raamvorm.

De 22 nieuwe stoffen komen uit een kleurrange die loopt van frisse witte naar subtiele grijze tinten. Zo komt Luxaflex® tegemoet aan de huidige interieurtrends en de trendkleur grijs waar dit palet perfect in past. De structuur van de stof bepaalt mede de uitstraling van uw kamer. Dit kan variëren van casual chique, via kleurrijk modern naar romantisch klassiek.

Plissé raamdecoratie is geschikt voor zowel standaard als niet-standaard raamafmetingen en past op zij- en dakramen. Overigens zijn Plissé Shades bij uitstek geschikt voor serres.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Met de Luxaflex® Plissé Shades krijgen vertrekken meer privacy en een verfijnde lichtinval.

De nieuwe stoffen zijn verkrijgbaar in een smalle 20 mm plooibreedte, waarmee een moderne stijl gecreëerd kan worden. Plissé Shades zijn eenvoudig te onderhouden en bijzonder duurzaam.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners