1608
Rolgordijnen

Auberginepaars duikt opnieuw op in 2011. Deze prachtige, diepe tint inspireert tot sfeervolle interieurs: van een luxueuze slaapkamer tot een trendy keuken met donker contrastaccent. Opvallend ook is de generatie kleuren geinspireerd op orientaalse kruiden. Een absolute blikvanger binnen de nieuwe Luxaflex-kleuren is de geel-groene curry, een avontuurlijke kleur uit de wereld die je interieur meteen sfeer geeft.

Ook de beschermende coatings van Luxaflex krijgen een reeks nieuwe kleuren. De stof Opal Crush Topar, voor extra warmtewering en lichtreflectie, is er voortaan in negen extra kleuren. Letterlijk en figuurlijk een mooie oplossing voor serres en ramen waar intens, direct zonlicht op valt. De coating Essential DustBlock, die je raamdecoratie beschermt tegen vuil en vocht zoals rook, water of olie, is nu ook verkrijgbaar in tien bijkomende kleuren.

Luxaflex SmartCord, intrekbaar koord NIEUW!
Even ingenieus is SmartCord, een bedieningssysteem op basis van een intrekbaar koordmechanisme. Met een simpele trek kan je de Duette Shades vlotjes openen en sluiten tot de gewenste hoogte, waarbij de koordlengte steeds dezelfde blijft. Dankzij deze constante lengte heb je nooit meer last van lange, bungelende koorden. Mooi, handig en veilig dus. Het bedieningssysteem is volledig kleurgecoördineerd en geschikt voor grote ramen, tot een breedte van 360 cm.

Luxaflex LiteRise, koordloze bediening
Mooi en handig zijn de nieuwe bedieningen van Luxaflex. Dankzij het revolutionaire koordloze systeem LiteRise kan je de Duette Shades en Pliss Shades met de vingertoppen openen of sluiten, gewoon door de onderlat zachtjes naar boven of beneden te begeleiden. De raamdecoratie blijft perfect op de gewenste hoogte, zonder het risico tot plots zakken of omhoog springen. LiteRise maakt bedieningskoorden overbodig, wat niet alleen tot een strakke, eigentijdse look leidt maar ook de veiligheid voor kinderen en huisdieren verhoogt. Het bedieningssysteem is volledig kleurgecoördineerd en geschikt voor grote ramen, tot een breedte van 240 cm.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners