1126
Luxaflex raamdecoratie

Luxaflex® introduceert een revolutionair nieuw concept in raambekleding, FacetteTM Shades. Met de tijdloze uitstraling van horizontale jaloezieën en de praktische sfeervolle eigenschappen van vitrage, combineert deze geavanceerde raambekleding van Luxaflex®, kwaliteit met design en functionaliteit. Exclusief voor Luxaflex® biedt deze baanbrekende collectie optimale lichtregeling in een innovatieve, nieuwe vorm.

Optimaal regelen van licht en privacy
Het design van de FacetteTM Shades betekent een nieuw concept in het regelen van licht en privacy. De zachte en prettig aanvoelende stof bestaat uit twee beweegbare lagen van afwisselend doorzichtige en ondoorzichtige segmenten. Met de gemakkelijke kettingbediening kan men de FacetteTM Shades optrekken of laten zakken tot elke gewenste hoogte. Ook kan zo de transparantie worden geregeld, van een volledig vrij zicht, een subtiele lichtinval tot totale privacy én UV bescherming.

Stoffen en componenten
De FacetteTM Shades collectie is verkrijgbaar in 12 zachte, naturel stofkleuren, waaronder Snow White, Sand, Dawn Blue en Lilac Hint. De stof is vlamvertragend voor extra veiligheid en stofwerend voor gemakkelijk onderhoud.

De aluminium cassette is roestwerend, wat betekent dat het product met warm water en zeep kan worden gereinigd. Tevens is de cassette kleurgecoördineerd met de gekozen stof, of verkrijgbaar in stijlvol wit of geanodiseerd aluminium. FacetteTM Shades is een innovatief concept voor raambekleding. Dankzij de combinatie van zachte stoffen, naturel kleuren en het gebruiksgemak zijn FacetteTM Shades de perfecte oplossing voor elk raam.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners