1319
Luxaflex raamdecoratie
Gepubliceerd: 11-09-2012 Laatste update: 21-06-2017

Luxaflex® introduceert een revolutionair nieuw concept in raambekleding, FacetteTM Shades. Met de tijdloze uitstraling van horizontale jaloezieën en de praktische sfeervolle eigenschappen van vitrage, combineert deze geavanceerde raambekleding van Luxaflex®, kwaliteit met design en functionaliteit. Exclusief voor Luxaflex® biedt deze baanbrekende collectie optimale lichtregeling in een innovatieve, nieuwe vorm.

Optimaal regelen van licht en privacy
Het design van de FacetteTM Shades betekent een nieuw concept in het regelen van licht en privacy. De zachte en prettig aanvoelende stof bestaat uit twee beweegbare lagen van afwisselend doorzichtige en ondoorzichtige segmenten. Met de gemakkelijke kettingbediening kan men de FacetteTM Shades optrekken of laten zakken tot elke gewenste hoogte. Ook kan zo de transparantie worden geregeld, van een volledig vrij zicht, een subtiele lichtinval tot totale privacy én UV bescherming.

Stoffen en componenten
De FacetteTM Shades collectie is verkrijgbaar in 12 zachte, naturel stofkleuren, waaronder Snow White, Sand, Dawn Blue en Lilac Hint. De stof is vlamvertragend voor extra veiligheid en stofwerend voor gemakkelijk onderhoud.

inspiratiebrochures1.png

De aluminium cassette is roestwerend, wat betekent dat het product met warm water en zeep kan worden gereinigd. Tevens is de cassette kleurgecoördineerd met de gekozen stof, of verkrijgbaar in stijlvol wit of geanodiseerd aluminium. FacetteTM Shades is een innovatief concept voor raambekleding. Dankzij de combinatie van zachte stoffen, naturel kleuren en het gebruiksgemak zijn FacetteTM Shades de perfecte oplossing voor elk raam.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide