1890
Rolgordijnen

Luxaflex® vult collecties Duette® en Plissé Shades aan met verfijnde en zijdezachte texturen, rijke kleuren, eigenzinnige dessins en nieuwe bedieningen.

Luxaflex raambekleding

Duette® Shades €" van zijdezacht tot luchtig licht Sparen op energie én winnen in stijl? Met de nieuwe Duette® Shades kan dat! De energiebesparende stoffen met isolerende honingraatstructuur krijgen het gezelschap van twee verfijnde nieuwkomers: Silk Elan en Whisper. De reeks Silk Elan straalt met zijn zijdezachte textuur en diepe, meer intense kleuren (verkrijgbaar in 14 trendtinten). Ideaal om je interieur een warme, rijke sfeer aan te meten in een handomdraai.

De collectie Whisper laat je even stijlvol warmte en licht controleren. Zoals de naam doet vermoeden, geven deze stoffen je een optimale doorkijk naar buiten. De transparante raamdecoratie verzacht en verspreidt subtiel het licht. Luxaflex® brengt de reeks Whisper uit in vier tinten, stuk voor stuk gekenmerkt door een glanzende, glinsterende schoonheid met een indrukwekkende 64 mm-plooibreedte.

Luxaflex raambekleding

Luxaflex raambekleding

Plissé Shades €" opvallende patronen
Luxaflex® heeft voor de Plissé Shades een nieuwe 2011-look gecreëerd. Het stijlvolle merk lanceert drie eigenzinnige designs in zwart-en wittonen. Daarnaast kreeg de overkoepelende collectie er 19 kleuren bij. Construction is een absolute blikvanger: een transparante tekening met een zachte, organische look. Movement valt op door zijn origineel vloeiende patroon. De stof bestaat in transparante en ondoorschijnende uitvoering. Nieuwkomer Icon speelt dan weer het contrast sterk uit met een stoer patroon in zwart-wit, verkrijgbaar in twee kleurcombinaties.

Kortom, met de nieuwe Plissé Shades geeft Luxaflex® interieurliefhebbers een veelzijdige decoratieve oplossing voor ramen in alle maten en vormen. De scherpe vouw komt daarbij mooi tot zijn recht.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners