2079
Shutters
Gepubliceerd: 31-08-2012 Laatste update: 11-06-2023

Na de succesvolle introductie van Louvredaken op de Nederlandse en Belgische markt introduceert Livium twee nieuwe geavanceerde producten: shutters en panelen. Producten waarmee eveneens op stijlvolle en effectieve wijze de invloeden van zon, wind en regen kunnen worden gereguleerd. Livium overbrugt naadloos de overgang tussen binnen en buiten leven.

Evenals bij de Louvredaken staan esthetiek en duurzaamheid centraal bij de shutters en panelen. Kenmerkend voor alle Livium producten zijn verder het 100% maatwerk, de gegarandeerde waterdichtheid van de Louvredaken, het gebruik van hoogwaardig aluminium en de grote variëteit aan afwerkingsmogelijkheden (poedercoating in vrijwel elke RAL-kleur, geanodiseerd in vijf tinten).

Shutters
Livium brengt shutters naar buiten. De geheel uit aluminium vervaardigde systemen zijn schuif-, klap- en vouwbaar. De louvres zijn vast of draaibaar en in verschillende breedtes te verkrijgen. Bijzonder zijn de speciale sluittechniek en het gepatenteerde kiss pivot™ bedieningssysteem voor optimaal bedieningsgemak. Het design van de Livium Shutters laat zich fraai integreren in elke architectuurstijl.

inspiratiebrochures1.png

Louvreline panelen
Louvreline panelen worden verticaal toegepast. Voor kozijnen, maar ook als exclusieve afscheiding voor tuin of terras. De panelen zijn net als de Louvredaken 180 graden traploos verstelbaar voor optimale privacy, zicht én bescherming tegen wind. In elke stand voegen de Louvreline panelen een geraffineerd design element toe aan huis, terras of tuin.

Airfoil panelen
Airfoil panelen kunnen zowel horizontaal als verticaal worden toegepast. Ze beschermen niet alleen effectief tegen zon en wind maar zijn vooral mooi en beeldbepalend voor de uitstraling van de woning. Airfoil panelen zijn leverbaar in een vaste of draaibare variant die beiden tevens frameloos te monteren zijn.

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide