6247
Raamdecoratie: Interstil railroedes voor een strak Interieur

Je nieuwe gordijnen verdienen een mooie rail of roede. Vandaag gaat het over railroedes. Een railroede ziet er uit als een roede maar functioneert als een gordijnrail met runners. Vooral bij een grote raampartij is een railroede een uitkomst: het gordijn glijdt moeiteloos door de rail en heeft geen last van het aantal wand- of plafondsteunen.Railroedes
Alle railroedes zijn geschikt voor Wave-gordijnen en voor plooi-gordijnen met een enkele of dubbele plooi. Weet je nog niet welke gordijnen je gaat kiezen: ook later zijn de Wave-glijders nog toe te voegen aan je railroede. 

1._Interstil-railroede-Index-1-antraciet-28mm-met-wandsteunen.jpg

Mat Zwart en Antraciet
Zijn de populaire kleuren voor vrijwel iedere woonstijl. Railroede Compact.1 met mooie vierkante wandsteunen past top in een modern en stoer huis.  Ook met plafondsteunen is deze strakke railroede een blikvanger. Zo past de Mat Zwart railroedeIndex van Interstil mooi in een industrieel interieur met zijn karakteristiek wandsteunen.Railroede Sphare-W is weer voorzien van de nieuwste wave-techniek.

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

3._Interstil-railroede-Compact-1-antraciet-20mm-met-wandsteunen.jpg

Mat-Messing
Voor wie durft is een mat-messing een mooie nieuwe kleur in huis. Zeker geen bling-bling maar een stijlvolle zachte messing tint. Interstil heeft deze kleur mee gegeven aan veel railroedes en ook gordijnroedes.
Railroede Corpus Messing Mat 20mm kan ook gebogen worden: voor een erker bijvoorbeeld of een hoiekraam. Voor en groter huis is er railroede Sympathie 30mm in de kleuren Messing-mat, Nikkel-mat, Brons, Zwart, Wit en Edelstaal.

4._Interstil-railroede-Compact-1-antraciet-20mm-met-wandsteun.jpg

 

5._Interstil-railroede-Index-1-antraciet-28mm-met-wandsteun.jpg

Embrasses
Zijn ideaal voor de zomer maanden: je mooie nieuwe gordijn waait al snel naar buiten als alles open staat. Een moderne embrasse houdt het gordijn netjes op zijn plaats. Alle embrasses zijn zowel links als rechts te gebruiken én zijn er ook in de kleuren Zwart, Antraciet en Messing-ma.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners