1686
Raambekleding trends 2017
Gepubliceerd: 24-03-2017 Laatste update: 16-05-2017

We houden van veel licht in huis, en dan het liefst het licht van buiten, natuurlijk licht want dat is gezond en geeft een flinke dosis energie. Maar we zitten niet altijd te wachten op inkijk van buiten of verblind worden door de zon als we lekker een boek willen lezen op de bank. Raamdecoratie bied hier de uitkomst en anno 2017 zijn er enorm veel mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie.

Raamdecoratie zorgt niet alleen voor sfeer maar zorgt ook voor een verduisterende en isolerende werking. In de zomer houd raamdecoratie de warmte buiten en juist in de winter is het fijn dat de warmte binnen blijft. Daarnaast zorgt raamdecoratie voor de nodige privacy.

Tegenwoordig zie je steeds meer dat in iedere kamer nagedacht wordt over het plaatsen van raamdecoratie. Voor elke leefruimte is een ander type raamdecoratie gewenst.

Raambekleding nederland Duette Shades

Duette Shades

Voor de woonkamer zijn de Plisse en Duette Shades met Top Down Bottom Up uitvoering erg populair. Zeker als je meerdere ramen of een wat grotere raampartij hebt is dit type raamdecoratie een echte uitvinding. De gordijnen zijn voorzien van een unieke honingraat structuur wat een zachte en luxe uitstraling geeft. Ze zijn zowel in transparant als in verduisterende kwaliteiten verkrijgbaar. Het leuke van dit type gordijnen is dat je ze van beneden naar boven kunt schuiven maar ook van boven naar beneden of beide richtingen tergelijkertijd. Hierdoor kan je heel precies de lichtinval bepalen maar ook de inkijk op elk gewenst moment naar wens aanpassen.

Raambekleding nederland Plisse

Plisse Shades

Ben je op zoek naar een trendy raamdecoratie voor in de keuken of in de badkamer denk dan eens aan houten Jaloezieën of de wat luxere variant, de shutters. Het mooie aan deze raamdecoratie is dat ze ook heel goed in vochtige ruimtes geplaatst kunnen worden waardoor je ook in de keuken of in de badkamer voor een mooie en stijlvolle raamdecoratie kunt kiezen. Overdag kan je de houten Jaloezieën of shutters helemaal open zetten of een klein beetje draaien om de perfecte lichtinval te regelen. 's avonds kan je ze sluiten voor wat meer privacy.

Raambekleding nederland Houten Jaloezieën

Houten Jaloezieën 

Het kiezen van de juiste raamdecoratie is vaak een hele opgaaf. Daarom is het belangrijk om vooraf lekker veel inspiratie op te doen. Bijvoorbeeld op Pinterest! Neem eens een kijkje op de Pinterest pagina van Raambekleding Nederland. Hier is per type raambekleding een bord aangemaakt met voorbeelden in het interieur, badkamer, keuken of een andere ruimte in huis. Ook op Instagram worden we verwend met de mooiste foto's ...

Heb je eenmaal bedacht welke raambekleding het meest past bij jouw interieur dan volgt nog een nieuwe uitdaging... want wat is voor jou de beste kleur? Raamdecoratie is in vele kleuren en materiaalsoorten verkrijgbaar. Lastig om van een foto te zien wat nu echt mooi past in jouw woonkamer. Gelukkig bied Raambekleding Nederland de mogelijkheid om gratis kleurstalen aan te vragen. Je kunt dan op je gemak thuis kijken welke kleur en welk materiaal het best past bij jouw interieur.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide