5155
Piet Boon interieurlabel DTCH
Gepubliceerd: 17-10-2012 Laatste update: 01-09-2017

Piet Boon® en DTCH® lanceren een stijlvolle collectie raamdecoratie en kussens onder het label Piet Boon blinds by DTCH®. Een collectie waarin duidelijk onze gezamenlijke passie voor mooie materialen terug te vinden is. De collectie is vanaf eind juni exclusief te bestellen op de webshop www.pietboonblindsbydtch.com en verkrijgbaar in de Piet Boon® Store in Oostzaan.

De karaktervolle collectie bevat gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën en kussens. Stuk voor stuk uitgevoerd in mooie materialen met aandacht voor details en de afwerking. Architectonische lijnen zijn de inspiratiebron voor de collectie en vind je overal in de ontwerpen terug. De collectie is opgebouwd rond het thema “Pleat”, wat tot uiting komt in plooien, strakke lijnen en subtiele stiksels. De collectie heeft een tijdloze uitstraling en stijl en wordt gekenmerkt door eenvoud en soberheid. Uitgevoerd in een ingetogen kleurpalet in de tinten Mist, Stone en Graphite (resp. krijtwit, lichtgrijs en houtskoolzwart). De verschillende kleuren en materialen van de collectie, van mat hout, stoer canvas tot verfijnd satijn, zijn onderling perfect met elkaar te combineren. Dat maakt het mogelijk om één enkele kleur te gebruiken in verschillende structuren of juist verschillende kleuren in één of meerdere structuren.

Origineel Nederlands Design Piet Boon is toonaangevend als het gaat om design zowel in Nederland als daarbuiten. Het jonge en frisse consumentenmerk DTCH is gespecialiseerd in raamdecoratie en woonaccessoires. De synergie die ontstaan is tijdens het ontwerpproces heeft een collectie opgeleverd waar wij erg trots op zijn. Je proeft de filosofie van Piet Boon® op het gebied van interieur en styling en de expertise van DTCH® op het gebied van raamdecoratie. Met Piet Boon blinds by DTCH® is het mogelijk om de collectie door het hele huis toe te passen en iedere ruimte toch een geheel eigen uitstraling te geven.

inspiratiebrochures1.png

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide