4207
Paneelgordijnen
Gepubliceerd: 24-02-2017 Laatste update: 28-08-2017

Je zoekt naar stijlvolle en goed functionerende zonwering voor je woonkamer, je werkkamer of je bedrijf. Er zijn verschillende mogelijkheden waaruit je kunt kiezen. Je kunt gaan voor de klassieke vitrage met gordijnen, die goed past in een traditionele inrichting. Houten lamellen werken prachtig als je wilt kunnen spelen met lichtinval. In een zakelijke omgeving of in een interieur met strakke en moderne lijnen werken strakke lamellen bijzonder goed. Waar je ook aan kunt denken, zowel bij jou thuis als in een vergaderruimte, zijn de extra voordelen die paneelgordijnen je kunnen bieden.

Wat zijn paneelgordijnen precies?
In bedrijfsruimtes beginnen ze ingeburgerd te raken maar ook in privéwoningen begint hun populariteit toe te nemen. Een groot voordeel is de eenvoud waarmee je ze bedient en de uitstekende zonwering die ze je geven. Paneelgordijnen bestaan uit verticale panelen die aan de onderkant verzwaard zijn en aan de bovenkant via een railsysteem lopen. Ze zijn bijzonder geschikt voor grote raampartijen en hebben de voordelige eigenschap dat ze je ruimte optisch groter doen lijken. Het railsysteem bestaat uit een aantal parallel lopende banen, waarlangs de panelen bewegen tijdens het open- en dichtdoen. Paneelgordijnen zijn ook erg geschikt voor ruimtes met ramen die recht in de zon staan. Ze zijn snel te bedienen en hebben ook een isolerende werking. Ze geven je ruimte een strak en modern uiterlijk als je ze in een uniforme kleur bestelt. Je kunt echter ook kiezen voor paneelgordijnen met smaakvolle prints.

Topkwaliteit paneelgordijnen
Creon Raamdecoratie maakt de paneelgordijnen geheel op maat en fabriceert alles in eigen land. Je bent verzekerd van eersteklas materiaal en een snelle levering. Een van de grote voordelen van Creon is het feit dat ze volledig transparant zijn, zowel in prijsstelling als in de exacte maten die ze van je nodig hebben om je op maat te kunnen bedienen. Je kunt kiezen uit panelen van verschillende lengtes en breedtes in meerdere kleurstellingen. Wil je jouw paneelgordijnen bestellen met een print, bijvoorbeeld met je bedrijfslogo, dan behoort dat beslist tot de mogelijkheden. Bekijk hun website eens of neem vrijblijvend contact op voor een adviesgesprek. Weet je niet zeker of een kleur goed bij je interieur past? Dan leveren ze je een kleurenstaal die achteraf met je wordt verrekend.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide