2157
Vouwgordijnen
Gepubliceerd: 25-08-2017

Net als vele andere producten wordt het online kopen van vouwgordijnen ook steeds populairder. De meeste soorten raamdecoratie kunt u tegenwoordig online bestellen. Waar voorheen de verkoop vooral plaats vond bij de traditionele woninginrichter verschuift dat nu steeds meer naar de online markt. Vaak zijn de online verkopers echte specialisten in 1 of enkele producten waar de normale winkel een heel breed assortiment heeft. Hierdoor kan men zich richten op die paar producten en hiervan dan ook meer kennis hebben dan de traditionele winkels.

Daarnaast is de consument ook steeds vertrouwder met het internet en begint het oriënteren daar ook vaak. Zo is de stap naar online vouwgordijnen bestellen ook steeds sneller gemaakt. De meeste webshops bieden de mogelijkheid om (gratis) staaltjes van de stoffen te bestellen zodat u een goede indruk heeft van de kleur en de stoffen. Hang deze staaltjes eens een dag tegen uw raam zodat u de juiste keuze kunt maken. BlindDesign heeft bijvoorbeeld een mooie fotogalerij op de website staan met allerlei voorbeelden van vouwgordijnen die zij geleverd hebben, erg handig ter inspiratie. Als u weet welke stof u wilt toe passen dan kunt u online de vouwgordijnen gaan samenstellen.

De meeste webshops hebben een duidelijke uitleg hoe u de vouwgordijnen kunt opmeten, komen ze in het kozijn te hangen of op de muur? Het opmeten is niet moeilijk maar u moet dit uiteraard secuur doen. Wanneer u twijfelt over het inmeten dan kunt u meestal ook gebruik maken van een inmeet service tegen een kleine bijbetaling, zo weet u in ieder geval zeker dat het goed gaat passen.

Vervolgens kunt u online alle stappen doorlopen, zoals de breedte en hoogte en ook kiezen uit verschillende afwerkingsmogelijkheden. Kies voor de traditionele afwerking met de baleinen aan de achterzijde of juist moderner met de baleinen aan de voorzijde. Het voordeel van online vouwgordijnen bestellen is ook dat vaak de leveringen sneller zijn dan bij de meeste winkels. Handig als u tijdens de verhuizing pas nadenkt over de raamdecoraties.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide