1986
 Kies dé trend van nu: houten jaloezieën
Gepubliceerd: 15-09-2021

Jaloezie, een woord waar wij niet van houden bij wonenonline.nl. Wij zijn nooit jaloers op andermans fantastische huis, sprookjesachtige interieur of lommerrijke tuin. Nee, wij laten ons er alleen maar door inspireren.

Toch heeft het woord jaloezie ook een andere betekenis en daar zijn wij dan wél weer dol op. Namelijk jaloezieën die je voor de ramen hangt, en vooral de houten horizontale lamellen zijn wij momenteel dol op. Bamboe jaloezieën zijn misschien wel dé trend van 2021 te noemen waar het aankomt op raamdecoratie.

Kantoorvibes..

Waar vroeger jaloezieën gebruikt werden als pure, praktische zonwering in saaie, grijze kantoorgebouwen is echt passé. Deze raambekleding, ook wel bekend als ‘blinds’ heeft echt een onherkenbare transformatie doorgemaakt. De trendis veranderd van kunststof en aluminium naar onder andere prachtige houtsoorten als bamboe en basswood.

inspiratiebrochures1.png

Daarnaast zijn de 1,5 cm brede lamellen inmiddels gegroeid tot soms wel 5 centimeter breed. Dit geeft een stoere en robuuste uitstraling wat perfect combineert met bijna alle woonstijlen van dit moment.

Zwart is ook hier een hit

Zoals op vele andere terreinen ook geldt, is ook hier het gebruik van zwart een hit. Lichte of pastel tinten op de muren, zwartestalen deuren en zwarte bamboe jaloezieën. Neem dit als basis en je kunt er qua meubels en accessoires álle kanten mee op en bent daarnaast helemaal into 2021.

Maar ook het gebruik van nude kleuren of gewoon de kleur van behandeld hout voor de kleurzetting is onwijs gaaf. Dit combineert perfect met de ‘back to nature’ beweging die we op dit moment op het gebied van wonen zien.

Kleur bekennen

Lastig kleur bekennen vanaf een beeldscherm? Vinden wij wel! Daarom biedt maatstudio.nl de service om gratis kleurstalen bij jou thuis af te leveren. Hierdoor kun je in elke ruimte, in elk licht zien hoe een kleur daadwerkelijk uitvalt. Zonder dat invloeden als een resolutie van een beeldscherm daarbij van invloed zijn.

Sowieso een dikke tip dit bedrijf, want ondanks dat ze een grote naam zijn op het gebied van op maat gemaakte raambekleding leveren ze een persoonlijke en zeer vriendelijke service. Bij twijfel kun je ze altijd bereiken en staan ze je met raad en daad te woord.  Ben jij al jaloers?

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide