1797
Luxe raamdecoratie van Velux
Gepubliceerd: 19-12-2017

VELUX zorgt voor meer sfeer in huis met de vrolijke wintercollectie vouwgordijnen. De geplooide, decoratieve gordijnen hullen de kamer in natuurlijke kleuren en creëren een knus plekje om je terug te trekken als het buiten koud is. De kleuren zijn uitgekozen door het gerenommeerde Europese trendbureau Trend Union, dat samenwerkt met een aantal van de meest iconische merken ter wereld. De natuurcollectie is geïnspireerd op comfortabel en stijlvol wonen. Ieder vouwgordijn ademt een eigen sfeer. De decoratieve designs en zachte stoffen zorgen tijdens de winterse dagen ook nog eens voor een magisch effect. Dankzij het zachte materiaal en de extra volume van de vouwgordijnen kun je ze zo plooien dat ze bij je persoonlijke smaak en interieur passen. De gedrapeerde lagen passen perfect bij comfortabele banken, knusse kussens en dekentjes.

Een stukje natuur
In de winter is binnen het nieuwe buiten. Natuurlijke elementen als hout, steen en keramiek zijn dan vaak terug te vinden in het interieur. Voor Gert van de Keuken, creative director bij Trend Union vormden deze natuurproducten een inspiratie voor het kleurenpalet van de vouwgordijnen. “Onze belangrijkste inspiratie voor de VELUX collectie vouwgordijnen vloeit voort uit het gevoel van rust, comfort en geborgenheid thuis. Dit is terug te zien in de zachte kleuren en texturen,” aldus van de Keuken.

WIN-VLOERKLEED.png

Het kleurenthema varieert van neutraal beige tot natuurlijk bruin en zwart. Houd je van figuren en zwiepende vormen kies dan voor een patroon. Wil je zo snel mogelijk het daglicht vangen, dan is een lichtdoorlatende variant de beste keus. Geef je de voorkeur aan een winterse nacht dan zijn de vouwgordijnen met een verduisterende stof iets voor jou.

Waanzinnige raamdecoratie met één klik
Doe-het-zelvers kunnen zich met de natuurcollectie vouwgordijnen van VELUX heerlijk uitleven. Het ontwerp is speciaal gemaakt voor liefhebbers van woondecoratie die het leuk vinden om de handen uit de mouwen te steken. Met de luxueuze vouwgordijnen van VELUX is dat met één klik geregeld.

Elke stof uit de VELUX collectie vouwgordijnen is los verkrijgbaar en kan in een handomdraai worden gemonteerd, dankzij het eenvoudige inhaaksysteem. Daardoor kun je van design wisselen en de uitstraling van de kamer veranderen als je zin hebt om een nieuw nestje te bouwen: van winterachtige aarde- en houttinten tot een lichte en neutrale lentelook. VELUX vouwgordijnen zijn elk seizoen de perfecte aanvulling op je interieur.

Direct een warme winter in huis
Ben je geïnspireerd geraakt en wil je winterse sferen deze week nog in huis halen? De VELUX vouwgordijnen zijn verkrijgbaar via de VELUX dealers of via de VELUX webshop.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide