1666
raamdecoratie
Gepubliceerd: 01-01-2012 Laatste update: 16-11-2017

Wie lente en zomer zegt, zegt ook vliegen, wespen en vooral... muggen. Maar voortaan geen insecten meer in huis, met het superflexibele assortiment horren van Luxaflex®. Het gamma is even uitgebreid als efficiënt, van hordeuren tot horramen, van scharnierend over schuivend tot uitneembaar. Met telkens de onberispelijke Luxaflex®-kwaliteit: een duurzame constructie van aluminium en gaas van fiberglas met een ultradunne pvc-mantel. Alle horren zijn er in wit, gebroken wit, bruin en aluminium.

    • De oprolbare hordeur wordt meestal gemonteerd in gewone deuren, maar is ook ideaal voor schuifpuien en openslaande deuren. Door een uniek veersysteem rolt de deur automatisch achter je dicht en blijft het gaas goed strak zitten.
    • De scharnierende hordeur bestaat in twee uitvoeringen, zonder en met zelfsluiter. Door de zelfsluiter valt de hordeur automatisch dicht. Ter bescherming van het gaas wordt de scharnierende hordeur standaard met een schop- en duwplaat geleverd.
    • De schuivende hordeur loopt letterlijk en figuurlijk op rolletjes. Een speciale constructie zorgt voor een hermetische afsluiting. De robuuste maar tegelijk stijlvolle deur vraagt slechts weinig ruimte. Een aanrader voor op het balkon bijvoorbeeld.
    • De inzethor garandeert een naadloze afsluiting van de binnen- of buitenzijde van vensters. Dankzij de smalle profielen kan de hor bij geringe montageruimte toch geplaatst worden. De inzethor is verkrijgbaar als scharnierend, uitneembaar of schuivend type.

Vrijwel alle ramen kunnen permanent worden uitgerust met een Luxaflex®-rolhor. Een rolhor is ook uitermate geschikt voor ramen die buiten handbereik liggen. In dat geval kan je de hor simpelweg met een trekkoord bedienen. Een oprolbare hor kan ook, zowel binnen als buiten, in het kozijn als op het kozijn gemonteerd worden.

Standaard wordt de rolhor uitgevoerd met Softraise en pips, type 53. Het Softraise-systeem zorgt ervoor dat de rolhor zich langzaam en geruisloos oprolt, de pips zorgen ervoor dat het gaas netjes in de geleider blijft. De bovenbak heeft door zijn ronde vormgeving een vriendelijkere uitstraling gekregen. De profielen zijn door de extrusie nog steviger. Montage is bovendien nog eenvoudiger geworden. De rolhor is standaard binnen en buiten bedienbaar.

Optioneel is de rolhor uitvoerbaar met zoom, type 54. Door deze zoom wordt de pees geleid, wat ervoor zorgt dat het gaas in de geleider blijft zitten. U kunt er ook voor kiezen om van de standaardkleuren af te wijken en de rolhor in een RAL-kleur naar keuze te laten spuiten.

inspiratiebrochures1.png

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide