5077
Lichtdoorlatend rolgordijn
Gepubliceerd: 09-01-2018

Je houdt van zonlicht, maar uiteraard niet ten koste van je privacy. Dan zullen lichtdoorlatende rolgordijnen zeker bij je in de smaak vallen. Dit type gordijnen laten het zonlicht van buiten door maar zorgen daarbij voor voldoende bescherming tegen inkijk. 

 

 

inspiratiebrochures1.png

Voordelen van lichtdoorlatende rolgordijnen
Lichtdoorlatende rolgordijnen zijn bijzonder geschikt voor de verschillende kamers in huis. Zowel de woonkamer als de slaap- en werkkamers. Dit type rolgordijn heeft namelijk een moderne en trendy uitstraling en doet precies wat het moet doen: zorgen voor een prettige maar gedoseerde verduistering. En tegelijkertijd zorgt de speciaal ontwikkelde stof ervoor dat het buitenlicht de kans krijgt de kamer op te fleuren. Een lichtdoorlatend rolgordijn bevestig je gemakkelijk zelf en is eenvoudig in gebruik.

Stijlen, kleuren en maten
Wat de afmetingen van een lichtdoorlatend rolgordijn betreft, geldt het volgende:

De kleinste gordijnen zijn 40 cm breed en 40 cm hoog. De grootste exemplaren zijn 260 cm breed en 220 cm hoog. Er zijn meer dan tien tinten waar je uit kunt kiezen. Van lichte kleuren als wit en crème wit tot natuurtinten als zand en antraciet. En natuurlijk kun je ook gaan voor warmrood, stijlvol blauw of vrolijk groen en geel.

Lichtdoorlatend rolgordijn op maat
Hoe groot of klein het raam ook is, Creon zorgt voor een perfect passend lichtdoorlatend rolgordijn. Je kunt de hele dag online bestellen, op een moment dat het jou uitkomt. Op de site leggen ze je precies uit hoe je kunt inmeten. En het klantenserviceteam zit altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Ook als je niet helemaal zeker bent over de maat.

Veel mensen zien op tegen het zelf monteren van de rolgordijnen. Als je ze bij Creon Raamdecoratie bestelt, dan heb je dat snel en makkelijk voor elkaar. Alle rolgordijnen zijn perfect op maat, je hebt eigenlijk alleen een boor nodig om ze netjes op te hangen. Verder is het handig om een potlood te gebruiken om de boorgaten mee af te tekenen. Zorg ook voor een waterpas, zodat je zeker weet dat het rolgordijn recht hangt. Nadat je de gaten hebt geboord, behoef je vervolgens alleen nog het lichtdoorlatende rolgordijn vast te schroeven.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide