840
Jasno shutters

Shutters…Ooit bedacht door de oude Grieken om de hoeveelheid zonlicht in huis te kunnen regelen. In Amerika zijn ze al jaren niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Vandaag de dag zijn ze ook hier erg populair. En niet zonder reden, want shutters zijn een prachtige vorm van raamdecoratie!

JASNO shutters zijn houten binnenluiken met verstelbare lamellen. Je kunt de lamellen op en neer bewegen en daarmee zelf de lichtinval bepalen. Zo kun je ’s ochtends bij een kopje koffie genieten van de eerste zonnestralen en de shutters een stukje dichtdoen als je de krant gaat lezen of tv wilt kijken. En als je het licht liever helemaal wilt weren of volledige privacy wilt hebben, dan kun je de lamellen eenvoudig sluiten.

Creëer je eigen sfeer
Wil je je huis een romantisch, landelijk tintje geven? Hou je van weelderige barokvormen of heb je alles liever strak en rustig? Shutters passen bij iedere stijl, want je kunt ze helemaal op je eigen interieur afstemmen. Je hebt de keuze uit verschillende lamelbreedtes, scharnieren, bedieningsvormen en een groot aantal lak- en beitskleuren. Zo creëer je zelf de gewenste uitstraling.

hendersmagazinebanner.png

Speciale raamvormen
Shutters zijn niet alleen stijlvol, ze kunnen ook dé oplossing zijn voor ramen waar andere zonwering niet mooi of mogelijk is. Denk aan metershoge puien, ronde, schuine of getoogde ramen. JASNO shutters kunnen in vrijwel alle vormen en maten geleverd worden. Ook kunnen shutters uitstekend geplaatst worden in dakramen, zoals Velux, Fakro en Rooflite. En ook voor draaikiepramen zijn er oplossingen: shutters kunnen op of voor het raam worden toegepast.

Ideaal in de badkamer
JASNO shutters zijn vervaardigd uit kwalitatief hoogwaardige materialen. Ze zijn duurzaam, perfect afgelakt en vochtbestendig. Dus ook in de badkamer kunnen ze zonder problemen worden toegepast. Ze geven sfeer en warmte aan deze, vaak betegelde ruimte en dragen bij aan een goede akoestiek. Meer informatie vind je op www.jasno.nl

 

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners