5832
Interstil W+ de nieuwe Railroede voor Wave gordijnen
Gepubliceerd: 14-04-2020 Laatste update: 16-04-2020

Er is een nieuwe collectie Wave-railroedes van Interstil. De collectie uitbreiding is te vinden bij RoedesOnline. Goede fotografie geeft een beter zicht op elke nieuwe railroede in elke nieuwe kleur. Daarom fotograferen wij de railroedes zelf zodat onze klanten een goede keuze kunnen maken bij het bestellen van een nieuwe railroede. De nieuwe railroedes zijn allemaal geschikt voor Wave gordijnen. Hieronder zie je het belangrijkste nieuws van Interstil: 

 

Railroede W6 - Is een bijzondere railroede voor aan het plafond. 
De rail is inclusief de plafond bevestiging slechts 17mm hoog. En die geringe hoogte kan best belangrijk zijn als je net een verlaagd plafond hebt gemaakt
De nieuwe Wave gordijnen gaan soepel open en dicht door de nieuwste Wave-techniek van Interstil. Railroede W6 is geschikt voor transparante gordijnen maar ook voor verduister gordijnen in de slaapkamer. Ook met de kleuren zit het goed: Zwart, Wit, Antraciet, Nikkel-mat, Edelstaal en Aluminium. 

inspiratiebrochures1.png

RoedesOnline-Interstil-Railroede-W6-Zwart.png

Railroede Trim - In de nieuwe W+ collectie bij RoedesOnline vind je ook Railroede Trim: een afgeronde rail in 6 kleuren.
Heel geschikt voor Wave gordijnen van linnen of polyester.  Met de 8cm Wave-glijders schuiven de gordijnen soepel open en dicht. Er is veel te kiezen bij de Trim. Zo zijn er 2 soorten wandsteunen en ook montage met plafondsteunen is mogelijk. Houd je van een beetje avontuur… dan is de eindknop te kiezen in een contrasterende kleur. Denk bijvoorbeeld aan een bronzen rail met een eindknop in een koper-kleur. Al is de railroede in één kleur misschien al mooi genoeg met de keuze uit: Zwart, Antraciet, Brons, Nikkel Mat, Edelstaal en Aluminium.

railroede002.jpg

Railroede W3 en Railroede Sympathie - Interstil heeft gezorgd voor een forse uitbreiding in kleuren. 
Alle railroedes zijn te bestellen in Zwart, Wit, Antraciet, Brons, Messing Mat en Edelstaal en Aluminium. Mooi met Wave gordijnen maar ook super met gordijnen met een vlinderplooi. Kies vooral voor een soepele stof, dan komt deze railroede het best tot zijn recht. Montage aan het plafond ziet er met de 2cm plafondsteunen sierlijk uit. Voor bevestiging aan de wand zijn er steunen van diverse lengtes: voor elk huis hebben wij een passende muursteun.

Wave techniek van Interstil:
Interstil heeft een eigen Wave glijder voor de Sphere en Codex. De Wave-plooien hangen met 8cm afstand in de rail. Voor de laatste plooi heeft Interstil een eindglijder bedacht - ook de laatste plooi hangt dan perfect haaks onder de rail. Railroede W3, W6 en railroede Trim zijn afkomstig uit de Interstil W-plus collectie

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide