3678
raamdecoratie

Als de gordijnstof is gekozen dan volgt er een keuze voor de ophanging van de gordijnen. Een mooi gevormde rail is een veel gevallen een makkelijke eerste keuze. Maar wil je je gordijnen net even iets extra’s meegeven dan zijn er veel meer mogelijkheden. Denk eens aan een mooie roede van Blome, XXL Designroeden en TheBradleyCollection!

RVS roedes met een bijzonder mooie en rustige ophanging zijn er van Blome. Op de foto zie je een nikkel-glans roede met net even die extra glans voor een luxe uitstraling. Het gordijn Crush Me hangt geplooid aan ringen.

Soms is een roede niet mogelijk vanwege een te grote overspannig tussen de steunen. Kies dan voor en railroede …. dat is en rail met runners die net een echte roede lijkt te zijn. Ook weer strak afgewerkt met een mooi plafond of wand bevestiging. Op de foto zie je dat de railroede zelfs gebogen kan worden voor een erkersituatie.

XXL Designroeden worden in Nederlands met de hand gemaakt. Speciaal voor de liefhebbers van stoer en mooi afgewerkt RVS is dat goed nieuws.

Extra grote overspanningen tussen 2 steunen zijn met XXL Designroeden mogelijk. Tot 3.50 mtr. voor transparante stoffen en voor overgordijnen tot 3.25 mtr. tussen de steunen. Op deze manier is een gordijn met ingeslagen ringen op een roede van 6.50 wél mogelijk!

Heb je een moeilijke of bijzondere situatie dan biedt XXL DesignRoeden vaak een oplossing. Op de foto zie je een metallic gordijn ongeplooid en met ruime curven onder de roede hangen. De rail is met speciaal maatwerk voor de steunen tot stand gekomen.

Het Engelse TheBradleyCollection heeft mooie en authentieke klassieke roeden in the Steel Collection. Er is een uitgebreide keuze in de kleuren Polished, Waxed, Brass en Bronzed. Nieuw in deze serie zijn de glazen eindknoppen Crystall Glass Ball en Cut Crystall Ball.

Contemporary en bijzonder luxe zijn de Matallic gelakte roedes uit de serie Elysian. Voor foto’s zie www.bradleycollection.co.uk

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners