29223
Gordijnrails onzichtbaar inbouwen in het plafond

Het is een grote hit bij nieuwbouwhuizen en verbouwingen: de gordijnrails inbouwen in het plafond. RoedesOnline heeft een grote sortering stucrailsen in diverse maten. Meestal is de stucrails wit van kleur.Onlangs zijn er 2 zwarte inbouw-rails toegevoegd aan de webshop.

Een Stuc-rail of Inbouwrail wordt als geheel ingebouwd in het plafond. En dat geeft een beeldschoon resultaat. De RoedesOnline fotograaf heeft er een mooie fotoserie van gemaakt.

Met Wave-gordijnen
Wave gordijnen aan een stucrail: is een hele mooie keuze. De Wave gordijnen hangen prachtig aan een stucrail. De “KS-stucrail” en de “216 DECO” stucrail hebben voldoende ruimte voor de koordjes van de Wave-glijders. De 8cm Wave-plooi is mogelijk maar ook een 6cm Wave-plooi kan gekozen worden. De Wave gordijnen hangen tot vlak onder het plafond!

Na het plaatsen van de rail wordt het plafond afgestuct. Als alles schoon en droog is kunnen de glijders in de rail worden ingevoerd. Daarvoor is een speciale opening in de rail aangebracht. Via het stansgat worden de glijders in de rail geplaatst. Daarna kan je de gordijnen in gaan hangen!

RoedesOnline-Stucrail-Verduister.jpg

Voor zware en hoge gordijnen
Bij een extra hoog plafond, zware gordijnen of verduister gordijnen is het wijs om voor rollers in de rail te kiezen. Rollers bevorderen het makkelijk openen en sluiten van hoge en zware gordijnen.

NIEUW: Elektrische rail instucen
Ook dat is een optie bij RoedesOnline. Met het mooie instuc-profiel van de Forest FMSplus elektrische rail. De motor is te bedienen met een afstandsbediening of met de App’s van onderanderen KlikAan/KlikUit, Homey en Smartwares. Een plugin voor Apple Home en Google Home worden snel verwacht.

Wonenonline

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners