3958
De prettige voordelen van rolgordijnen

Rolgordijnen zijn multifunctioneel. En indien gewenst hebben ze een goede afdekkende werking. Dit betekent dat de betreffende kamer uitstekend verduisterd wordt. Maar als u meer licht in de kamer wenst, is dat eenvoudig te reguleren. En een rolgordijn komt werkelijk in elke ruimte van pas. Van de badkamer tot de kinderkamers en van uw eigen slaapkamer tot de werkkamer. Bovendien zijn rolgordijnen stijlvol en modern. Ze kunnen een interieur helemaal afmaken en geven bovendien veel sfeer. Praktisch gezien matchen rolgordijnen met bijvoorbeeld overgordijnen en vitrages. En tot monteert u een op maat gemaakt rolgordijn zeer gemakkelijk zelf. U kunt eenvoudig uw gordijnen online bestellen voor de meest uiteenlopende ramen: groot, middelgroot, klein, vierkant en rechthoekig. En in het bijzonder zijn rolgordijnen geschikt voor draai-kiepramen en dakramen.

Rolgordijnen van topkwaliteit
Een goed rolgordijn moet minimaal aan een aantal criteria voldoen. Een uiterst duurzame stof, een perfecte lat aan de onderkant en een innovatief rolsysteem horen daarbij. Een hoge kwaliteit rolgordijn moet hieraan voldoen. Smaken verschillen en dat is de reden dat de diverse gordijnen leverbaar zijn in uiteenlopende uitvoeringen. Speciale aandacht verdient het slimme, elektrische rolgordijn. De motor is keurig -en niet zichtbaar- verwerkt in de buis van het gordijn. De bediening gaat eenvoudig via uw smartphone, tablet, pc of een ander automatiseringssysteem.

Een uitgebreid aanbod
Het rolgordijn standaard, het rolgordijn cassette en het rolgordijn PerfectFit, dat zijn zomaar een paar toppers uit de prachtige collectie van Onlinerolgordijnen.nl. Er is echt voor ieder wat wils. U kunt uw nieuwe rolgordijnen op maat laten maken, maar natuurlijk ook kiezen voor een exemplaar met vaste afmetingen. Het kleurenpalet is bijzonder uitgebreid, ook uw smaak zit ertussen. Een paar tips: rustgevend blauw, levendig rood en strak wit zijn momenteel erg populair.

banner-woontrends-2024-mag.png

Monteren gaat eenvoudig
De zijn ontworpen en gemaakt door vakmensen. Ze zijn, stuk voor stuk, gemakkelijk te monteren. Zowel de montagesteunen als de schroeven worden meegeleverd. Met de bijgeleverde handleiding inclusief afbeeldingen gaat het ophangen goed lukken.

Betaalbare luxe
Als u zo alle pluspunten van op maat gemaakte rolgordijnen opgesomd ziet, denkt u misschien “dat zal wel wat kosten…”. Wij kunnen u geruststellen: de prijs valt enorm mee. Als u bijvoorbeeld kijkt naar de serie rolgordijnen van Onlinerolgordijnen.nl valt op dat de prijs-kwaliteitsverhouding zeer concurrerend is. U bent verzekerd van stijlvolle, moderne rolgordijnen tegen een scherpe prijs.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide