2648
Raambekleding; de mogelijkheden
Gepubliceerd: 09-12-2016 Laatste update: 11-06-2023

Mooie raamdecoratie is niet alleen erg praktisch maar zorgt ook voor een stukje sfeer in je huis. Voor elke woonstijl zijn er vele soorten raambekleding verkrijgbaar. Of je nou van een landelijke sfeer, strak design of van een romantische stijl houd, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Trend: Houten jaloezieën
Tegenwoordig gebruiken we steeds meer natuurlijke materialen in ons huis. Je ziet steeds vaker houten woonaccessoires gecombineerd met stoere planten en andere materialen uit de natuur, zoals leer en beton. Houten jaloezieën passen perfect bij deze woonstijl. Houten jaloezieën geven een krachtige uitstraling en bieden voldoende privacy wanneer je ze sluit. Zowel in een modern interieur als in een interieur met een landelijke sfeer, kunnen houten jaloezieën de finishing touch zijn van de woon of slaapkamer.

Ben je echter niet zo van het hout, maar wil je toch graag jaloezieën? Dan kan je ook kiezen voor aluminium jaloezieën. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en passen zo bij ieder interieur. Ook zijn de aluminium jaloezieën heel goed toepasbaar in vochtige ruimtes, zoals de badkamer of in de keuken. Naast jaloezieën zijn er nog ontzettend veel mogelijkheden op het gebied van raamdecoratie! Neem bijvoorbeeld de rolgordijnen, vouwgordijnen of de sheerlights. Deze gordijnen zijn verkrijgbaar in vele soorten kleuren, materialen, prints en structuren.

Wil je een echte trendsetter zijn in je interieur dan is de Zonnelux paneelgordijnencollectie een echte aanbeveling. Een paneelgordijn heeft een eigentijdse en moderne uitstraling, met invloeden uit Azie en Japan. Het is een prachtig alternatief voor vitrage, overgordijnen of verticale lamellen. Daarnaast doen paneelgordijnen niet alleen dienst als raamdecoratie, maar kan je ze ook heel goed gebruiken als roomdivider om verschillende ruimtes van elkaar te scheiden.

Ben je benieuwd naar wat voor jou de mogelijkheden zijn in raamdecoratie? Neem dan eens een kijkje op de website van Zonnelux. Zij geven je veel inspiratie door middel van prachtige foto's. Ook kan je gemakkelijk je eigen product samenstellen om zo te zien welke raamdecoratie het beste past in jouw interieur.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide