2388
Buitenzonwering
Gepubliceerd: 21-08-2012 Laatste update: 21-06-2017

S tem buiten en binnen op elkaar af met de vernieuwende collectie buitenzonwenrig In 2011 lanceert Luxaflex® het totaalconcept Luxaflex® Outdoor. Waarmee de focus op binnenzonwering verruimd wordt met producten voor de buitenkant van het raam. De nieuwe én vernieuwende collectie buitenzonwering is een samenwerking tussen Luxaflex® en Mado Nederland, specialist in zonwering en deel van de Hunter Douglas Group.

Luxaflex

Glaspartijen nemen een steeds groter deel van het geveloppervlak van woningen en kantoren in beslag. Toch denken we bij raamdecoratie vaak alleen aan de binnenkant van de woning, terwijl de buitenkant een even belangrijke en designbepalende rol speelt. Luxaflex® wil met het nieuwe concept Luxaflex® Outdoor binnen en buiten samenbrengen: een totaalpakket voor eenzelfde sfeer, functionaliteit en beleving.

Luxaflex

Trendy acryl doeken
Voortaan loopt buitenzonwering, wat design betreft, dus niet meer achter op raamdecoratie binnen. Dat bewijst ook de nieuwe uitgebreide collectie acryl doeken (140 stoffen), met onmiskenbare Luxaflex®-touch. Zeker de helft van Luxaflex® Outdoor Acryl Doekcollectie bevat exclusieve stoffen, uniek in buitenzonwering. De rijke, smaakvolle stoffen ademen rust en allure uit. Onder de nieuwkomers veel grijs -en zwarttonen die perfect aansluiten bij de trends van vandaag. Zo kan je, makkelijker dan ooit, binnen en buiten perfect op elkaar afstemmen. Meer eenheid krijg je bijvoorbeeld ook door dezelfde kleur te kiezen, maar net voor een ander streepje of bredere strook te gaan. In een wereld waar techniek en materiaal centraal staan, wil Luxaflex® Outdoor meer dan ooit lifestyle en sfeer brengen.

Terrasscherm Fiora Grande
Het assortiment terrasschermen van Luxaflex® Outdoor wordt dit voorjaar uitgebreid met een absolute topper: Fiora Grande. Bij uitstek geschikt voor grotere gevels en toch smal en elegant vormgegeven. Bovendien is Fiora Grande zo ontwikkeld dat het scherm uitblinkt in montage- en onderhoudsgemak. Voor de gebruiker biedt Fiora Grande optimaal zoncomfort, een perfecte integratie met de gevel door de smalle cassette én jarenlang gebruiksplezier. Het scherm is leverbaar in alle RAL-kleuren en exclusief verkrijgbaar met de actuele kwaliteitsdoeken uit de Luxaflex® Outdoor Acryl Doekcollectie. De maximale maatvoering is 740 cm breed met een uitval van 350 cm.

Luxaflex® EOS Beaufort®, het ultieme ritsscreen
Luxaflex® heeft ook een windvast ritssysteem ontwikkeld, Luxaflex® EOS Beaufort®, dat design en kracht (grote windbestendigheid) samenbrengt. Centrale waarden zijn een snelle en veilige montage, duurzaamheid, kwaliteit en onderhoudsvriendelijkheid. Dat vertaalt zich concreet in vele, gepatenteerde productdetails zoals een unieke frontmontage waardoor je de cassette en zijgeleiders eenvoudig los van elkaar kunt monteren. Vertikaal Beaufort® is buitengewoon windbestendig. De kast is naadloos en schroeven zijn onzichtbaar. De vertikaal Beaufort® is verkrijgbaar met 35 kleuren glasvezeldoek en in alle RAL-kleuren als profiel.

Shop in Shop
Helemaal nieuw is de Luxaflex® Outdoor Shop in Shop. Deze nieuwe shop-in-shop is volledig geënt op buitenzonwering en geïnspireerd op de huidige Luxaflex shop-in-shop. De Outdoor shop-in-shop kenmerkt zich door de materialen die gebruikt zijn, die een echt "buitenleven gevoel" geven. Voor elke Luxaflex dealer, zowel Select -, Inspiration -, als Gallery dealer, is er een passende variant. De shop kan inclusief vloeren en meubels etc. worden geleverd

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide