2048
Trendy & basic gordijnstoffen

Wij zoeken bij de ontwikkeling van iedere nieuwe collectie naar meerwaarde, innovatie en originaliteit, zegt Johanna Jorritsma, algemeen directeur A House of Happiness. Meerwaarde is in diverse vormen terug te vinden. In onze huidige collecties werken wij met speciale garens die dubbel isolerend werken, verwerken wij gerecyclede vezels in onze stoffen om de afvalstroom te verminderen en leveren wij gordijnstoffen die vlamvertragend werken.

Dubbel isolerend, gerecycled en verduisterend verwerkt in 1 stof
In de nieuwe stof Reflex gebruiken we 40% gerecyclede polyester, afkomstig uit hergebruik van weggegooide waterflesjes. De extra meerwaarde van deze stof is de dubbel isolerende werking doordat de achterkant van hoogglanzende garens is gemaakt. Hierdoor blijft in de zomer de warmte in vergelijking met ‘normale gordijnstoffen’ 50% beter buiten en ’s winters geldt hetzelfde voor de kou. Ook is de stof verduisterend door de extra ingeweven zwarte tussenlaag. Ondanks deze technische meerwaarde heeft de stof toch een natuurlijke basic look en is het breed toepasbaar in vele interieurs.

Eerder introduceerden we met veel succes gordijnstoffen met gerecyclede katoen van hergebruikt restmateriaal afkomstig uit de t-shirtproductie. Elke collectie breiden wij uit met meer gerecyclede stoffen, met als doel mee te werken aan het verminderen van afval.

banner-woontrends-2024-mag.png

Trendy & basic vlamvertragende gordijnstoffen
Gordijnstoffen met deze eigenschap zien we al veel in openbare ruimtes, maar ook in huizen bieden deze stoffen veel voordelen! Zo zorgen deze stoffen voor meer veiligheid bij brand doordat ze niet ontvlammen, maar smelten en hierdoor de verspreiding van vuur vertragen. Bovendien zijn deze stoffen van een soort polyester gemaakt dat de fijne eigenschap heeft dat het goed wasbaar is en de kleuren mooi blijven. Dit najaar vullen we de collectie aan met verschillende types vlam vertragende stoffen met een trendy en basic look.

Kleurverloop zorgt voor bijzondere gordijnen
De verftechniek Ombre is momenteel overal te zien; toegepast in fashion, haar- en nagelstyling, op muren en meubels toegepast en zelfs in keukens. Ombre is een van onze favoriete technieken en trends; het geeft een prachtig kleurverloop in je gordijnen en zorgt voor een originele uitstraling. De voile Ombre van A House of Happiness is een soepel vallende transparante stof met een fris meerkleurig verloop over de gehele hoogte van het gordijn. Aan de onderzijde van de stof is een verzwaringskoord gemaakt, zodat deze prachtig valt en er geen zoom in hoeft.

Het decoratieve inbetween gordijn Ombre is verkrijgbaar in een warme rood/oranje/framboos kleur en een frisse aqua/cobalt blauw/violet variant. Deze voile is prachtig te combineren met een effen katoenen velours gordijn in meer dan 120 kleuren te verkrijgen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide