2584
Houten shutters op maat
Gepubliceerd: 30-10-2018

Je kunt vele redenen hebben om nieuwe raambekleding aan te schaffen. In dit artikel worden de vier meest voorkomende reden om nu in nieuwe raambekleding te investeren, kort beschreven. Herken jij je in een of zelfs in meerdere van deze redenen? Dan weet je dat het tijd is om nieuwe raamdecoratie te kopen.

 

Reden #1: je raambekleding is versleten

Raambekleding gaat jaren mee. Zeker als je jouw raambekleding goed onderhoudt, heb je hier lang plezier van. Toch komt uiteindelijk altijd het moment dat jouw raambekleding er niet meer zo netjes uit ziet. Als je raambekleding versleten is, is het tijd om nieuwe raamdecoratie aan te schaffen. Wij raden je aan hier niet te lang mee te wachten, want versleten raambekleding heeft een negatieve invloed op de uitstraling van je woning. Met nieuwe raambekleding ziet jouw huis er weer netjes en representatief uit.

Houten-shutters-op-maat-wonenonline.png

Reden #2: je raambekleding past niet meer bij je interieur

Heb je jouw interieur een grote make-over gegeven? Dan kan het zo zijn dat jouw oude raambekleding niet meer goed bij je inrichting past. Zeker als je de stijl van je inrichting hebt veranderd, is de kans groot dat je raambekleding niet meer aansluit bij je meubels, woonaccessoires en algemene sfeer in huis. Is dit het geval, dan is het tijd om de raambekleding te vervangen door raamdecoratie die wel bij jouw interieur past. Op dit moment zijn houten shutters op maat erg populair in Nederland. . Niet raar, want het zijn echte eyecatcher in huis. Je hebt raamshutters, die voor je het raam plaatst, maar ook deurshutters of buitenshutters. In principe kun je ze overal (laten) plaatsen.

Reden #3: je wil je interieur meer sfeer geven

Veel mensen kopen raambekleding om praktische redenen. Ze willen bijvoorbeeld meer privacy in huis of willen de felle stralen van de zon tegenhouden, zodat ze ook televisie kunnen kijken als het zonnetje op hun huis schijnt. Toch is raambekleding niet alleen praktisch. Raamdecoratie kan jouw huis ook meer sfeer geven.

Heb je formele raambekleding gekocht? Dan doet deze raamdecoratie niets voor de sfeer van je woning. De raambekleding is praktisch, maar niet mooi. Door nieuwe raambekleding te kopen, kun je hier verandering in brengen. Nu kun je raambekleding kopen die niet alleen praktisch is, maar jouw huis bovendien meer sfeer geeft. 

Reden #4: je raambekleding is niet gebruiksvriendelijk

Tot slot kun je ervoor kiezen nieuwe raambekleding te kopen als jouw oude raamdecoratie niet gebruiksvriendelijk is. Heb je bijvoorbeeld jaloezieën die je met geen enkele mogelijkheid goed omhoog of naar beneden krijgt? Dan kun je je hier flink aan irriteren. In dit geval kun je ervoor kiezen nieuwe raambekleding te kopen, die je wel gemakkelijk kunt bedienen.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide