3426
Kunststof vloeren
Gepubliceerd: 19-05-2017 Laatste update: 30-05-2017

Een groter comfort dan de conventionele variant - Het lijkt op conventioneel laminaat, maar het is tóch net iets anders. Vinyl laminaat is een van de hedendaagse ontwikkelingen waar u meer voordelen uit haalt dan bij de conventionele varianten. Deze vloeroplossingen bieden u een hoger comfort, zijn duurzamer en veiliger, flexibeler én eenvoudig schoon te maken. Deze voordelen zijn echter maar de meest bekende, aangezien de vloeren aan een talrijke hoeveelheid van technsiche aspecten is voorzien.

PVC kliklaminaat, loose lay PVC, zelfklevend vinyl en Dryback PVC – verschillende varianten met ieder hun eigen voordelen
In het algemeen, om mee te beginnen, is PVC laminaat een van de meest veelzijdige vloeroplossingen die je maar kan vinden. Naast het traditionele zelfklevende PVC vloeren en het dryback vinyl, is er tegenwoordig ook de loose-lay vinyl en een klik vinyl vloer. Voor iedere toepassing, of het nu commercieel, residentieel of industrieel is, kunt u wel een variant met verschillende designs vinden. Buiten het feit dat ze te verkrijgen zijn in talrijke ontwerpen, is het ook gekenmerkt met de hoge kwaliteit. Met de marktleiders zoals Gerflor, Tarkett en Berry Alloc, is de toon gezet voor uw renovatie. Vanwege de, van ieder verschillende, technische aspecten heeft u ook genoeg keuze om de beste vloer te kiezen. Het enige wat nog nodig is, is om te weten wat uw wensen zijn. Daarna begint de keuze om te kijken welke het beste matcht.

Flexibiliteit en comfort – Twee grote voordelen van vinyl laminaat bij het gebruik
Ten tweede spelen de flexibiliteit en comfort ook een grote rol bij het verleggen en transport van deze vloeren. Door de flexibele opbouw van het vinyl laminaat, is het mogelijk om deze zeer snel en eenvoudig te vervoeren. Bij het leggen van deze vloeren, ontstaat daarbij een groter comfort omdat de planken of tegels makkelijker te plaatsen zijn. Het gevolg is dat u genieten kan van uw vloer, waarbij hij van hoge kwaliteit blijft om zo uw optische genot te behouden. Daanaast zijn de interne technische aspecten ook van groot belang.

inspiratiebrochures1.png

Denken aan de toekomst, de fabrikanten van PVC laminaat houden rekening met het milieu en ecologie
Een voorbeeld hiervan is vanwege de huidige ontwikkelingen wat betreft milieuvriendelijkheid, heeft het ervoor gezorgd dat de vloeren niet alleen optisch zeer indrukwekkend zijn, maar ook de technische aspecten veel beter zijn geworden. PVC laminaat is één van de meest bewuste producten, door middel van blijvende innovatie wat betreft ecologie en milieu. Door de ontwikkelingen hiervan, wordt het u mogelijk gemaakt om te renoveren waarbij u langdurig gebruik kan maken, zonder dat dit uw gezondheid schaa dt. Door de brandweringklassen van ieder vinyl laminaat, vertraagt het de verspreiding van brand en ontwikkelt zich er minder rook. Hierdoor heeft u een veiligere vloer, dat u een completer idee geeft.

Schoonmaken, voor velen nu langer geen probleem meer door de PU-coating van het vinyl laminaat
Ten slotte blijft het grootste voordeel toch, de eenvoud van het schoonmaken van deze soort vloeren. Vanwege de slijtlaag die een PU-coating heeft, wordt het schoonmaken kinderspel. Door de PU-coating van het PVC laminaat, blijven de vloeren vrij van onzuiverheden, aangezien de bovenlaag het stof niet in zich opneemt. Daarbij komt het ook nog tot een mooi geheel, omdat de vloeren door deze opbouw, langer goed blijven en dit u rust geeft. Dit maakt uw ruimte compleet waarbij u na het leggen, pas écht kan gaan genieten van dit gehele resultaat. 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide