1079
Zin in het najaar met de INTRATUIN interieur en planten collecties!
Gepubliceerd: 23-08-2023

Nu de bloemen nog in bloei staan, de zon op je bol schijnt, en de luchten strakblauw zijn, is het lastig voor te stellen maar de donkere dagen komen vanzelf weer. Maar niet getreurd, met de drie trends van Intratuin van 2023 is er geen man over boord. Binnen de collecties van Intratuin 2023 staan kleur en optimisme centraal. Hoe jij deze herfst ook de nodige kleur bekent? 

Raw Mystery 

intratuin-raw-mistery.jpg

De eerste lijn die wij ontzettend gaaf vinden komend najaar bij Intratuin is de Raw Mystery lijn.  Denk aan een mystieke sfeer boordevol aardse en warme tinten. Terug naar de natuur en aarde, dat staat centraal binnen Raw Mystery. Volop robuuste materialen, natuurlijke en organische vormen en donkere kleuren zoals oker en paars. De donkerpaarse basiskleuren in combinatie met donkerblauw en zwart zorgen voor een prachtig contrast met oker. Combineer dit met goud en zilver en je komt in een mysterieuze, warme omgeving terecht. Qua stoffen zien we binnen Raw Mystery zacht velours en bolle marmeren plantenpotten in combinatie met glas.  

Groene gasten 

Eerder hebben we al aangegeven binnen onze trends dat groen doen een blijvertje is, en dat blijkt ook wel weer uit de Groene Gasten lijn van Intratuin 2023. We gaan dit najaar niet meer alleen voor de standaard kamerplanten, maar verwelkomen ook nieuwe groene gasten. Denk aan een Calathea lancifolia voorzien van lange bladeren met licht- en donkergroen en aan de onderkant een donkerpaarse kleur. Leuk extraatje; de plant heeft een luchtzuiverende werking! Maar ook de Drakenbloedboom en de Vaderplant zijn exotische eyecatcher, die met maar een beetje verzorging lang meegaan. Alleen al voor de leuke namen is het een aanrader je te verdiepen in al dit groen, van de paradijsvogel plant tot de Vissenstaartpalm. Allemaal prachtige stukjes natuur in je interieur! 

Alles in balans 

intratuin-balanced-home.jpg

Een leven leiden dat goed gebalanceerd is, is belangrijker dan ooit. Een interieur wat hierbij aansluit is zeer belangrijk, dit begrijpt Intratuin maar al te goed. De Balanced Home lijn staat dan ook bol van comfort, natuurlijke luxe en wellness.  In de basis worden er drie neutrale tinten gebruikt, van lichtgrijs tot donkerbruin. Met subtiele toevoegingen van mintgroen en lila breng je net dat beetje extra warmte. Qua materialen kiezen ze voor keramiek en hout maar wel altijd met een luxe en zorgvuldige afwerking.  

Terug naar toen 

intratuin-retro-revival.jpg

Een kleine trip down memory lane doen we ook binnen de interieurtrends van Intratuin. Terug naar Boogie Woogie vormen, vintage en een volop ruimte voor kleur. De Retro Revival lijn is geïnspireerd op de jaren '70 en geeft een vintage look and feel. Met een bonte verzameling aan eyecatchers en ook hier volop ruimte voor groen, kom je tot een gezellig geheel met deze trend. Van een geruit kussen tot een bladmotief, binnen de Retro Revival is overal ruimte voor.  

Kortom, wij kunnen niet wachten om dit najaar richting Intratuin te gaan. Het wordt een vrolijke, kleurrijke én groene winter. Zien wij je daar?


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide