1093
Woonplant Guzmania

Met het oog op de meimaand is Guzmania verkozen tot de ultieme woonplant. Guzmania is bepaald geen muurbloem maar een bijzonder, uitgesproken karakter. Ze geeft energie met een geheel eigen touch. Open, opvallend en positief… een plant die het overal fantastisch doet!

Extravagaza
Guzmania komt uit de grote, tropische familie Bromelia die wel 2800 verschillende portretten telt. Guzmanias bieden hun verleiding door middel van één, hooguit enkele uitgesproken bloemen. Ze zijn er in wit, paars, oranje of roze, geelachtig en vooral in veel soorten rood. De Guzmania overtuiging zit in de bloemvorm en in het uithoudingsvermogen: Guzmania bloeit wel drie maanden lang.

Even voelen voor verwondering
Deze woonplant vraagt erom even aangeraakt te worden: is het wel echt wat je ziet? Ja: uit een het bladrozet ontstaat een bijna wildvreemde bloem vol harmonie en energie. Iedere Guzmania heeft het natuurlijke vermogen om de directe leefomgeving in één keer een absoluut andere frequentie te geven. Met haar looks en de inspiratie die zij biedt. Ze is wie ze is - allesbehalve neutraal.

Plug & play: natuurkracht
Zet Guzmania op een wat warme plaats, zonder direct zonlicht en niet té droog: de keuken en badkamer zijn ideaal voor haar. Ze doet het prima op milde verwaarlozing, het liefst bij kamertemperatuur. Giet tijdens de bloei steeds wat water in de rozet, een natuurlijke watervanger, maar voorkom wel een voetbad.

Kamerplanten geven positieve energie aan de leefomgeving en zijn verbonden met de mens. Ze brengen je in contact met de natuur. Meer Guzmania gevoel vind je bij bloemist en tuincentrum.GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners