1078
Campanula
Gepubliceerd: 07-03-2013 Laatste update: 07-05-2017

Hangplant Campanula lokt met haar frisgroene stengels en klokvormige bloemen het lentegevoel zo naar binnen. Net als Rapunzel die met haar lange haren de prins lokte. Met een Campanula leef je lang en gelukkig.

Campanula: Snelle groeier, mooie bloeier
De Campanula is van huis uit een ijverig Noord-Italiaans typje. Met de juiste verzorging groeit ze in no time uit tot een indrukwekkende hangplant. Doe jij je best met de gieter, dan beloont Rapunzel Campanula jou wekenlang met klokvormige, lila of witgekleurde bloemen. Bovendien kun je haar bij aangename temperaturen verhuizen naar buiten. Kunnen je buren ook meegenieten van deze sprookjesachtige vrolijkheid.

Even kort:

Plek: In het volle licht, maar geen direct zonlicht achter glas. Water: De potgrond moet altijd vochtig zijn. Bijzonderheden: Bij aangename temperaturen vindt de Campanula buiten staan ook fijn, in de volle zon of half in de schaduw.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide