1447
Woonplant
Gepubliceerd: 15-08-2012

Altijd al een stoere levensgezel gezocht die tegen een stootje kan? Die zn mannetje staat ongeacht de omstandigheden? De Cactus oogt misschien wat moeilijk benaderbaar, maar is het ijs gebroken, dan staat hij onvoorwaardelijk voor je klaar en geeft zelfs bloemen als je 'm verwent.

Sterke jongen
De Cactus is een meester in het zich aanpassen aan veranderende levensomstandigheden. Dat moet ook wel als je uit de woestijn komt. De temperatuurverschillen in dit soort gebieden kunnen wel oplopen tot 50 graden (dag-nacht) en zelfs 100 graden (zomer-winter). Sterke jongen dus die daar tegen kan. De Cactus kan het, maar geef m met beleid water.

Weten wat de Cactus jou te vertellen heeft?
"Ik ben gewoon een echte vent".

Even kort:
Plek: Zonnig

Water: Weinig water

inspiratiebrochures1.png

Bijzonderheden: De Cactus is een succulent: een plant die grote hoeveelheden water kan opnemen en opslaan in zijn plantenlichaam en wortels.

Type: Eenzame strijder
Past bij:Het avontuurlijke type



Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide