1208
Welke bos bloemen kies jij?
Gepubliceerd: 02-03-2021

Een bos bloemen is al jaren het meest gegeven cadeau. Het is een cadeau wat het huis opfleurt, brengt veel kleur in de ruimte en is een cadeau waar je van geniet. Een bos bloemen hoeft niet alleen gegeven te worden met een verjaardag, maar kan ook gegeven worden om iemand sterkte te wensen. Dit is dan ook een mooi gebaar, in feite geef je een steuntje in de rug en laat je zien dat je aan de persoon denkt. Een bos bloemen kan dus meer zeggen dan je denkt. Wil je weten welke verschillende boeketten er zijn? En voor welke gelegenheid je de boeketten het beste kan geven? Lees dan snel verder, wij vertellen het namelijk in deze blog. 

 

Wild boeket

Een wild boeket is een boeket met verschillende kleuren en bloemen. De meest gebruikte kleuren in een wild boeket zijn paars, geel en oranje. Je kan wel zeggen dat een vrolijk boeket is. Het boeket is opgebouwd uit verschillende hoogtes met veel groen tussendoor. Waardoor het lijkt alsof het boeket uit het ‘’wild’’ komt. Dit boeket heeft een stoere uitstraling en geeft veel sfeer. Als je het in de woonkamer neerzet valt het boeket zeker op. Dit boeket is zeer geschikt voor verjaardagen, om je excuses te maken maar het kan zelfs een romantisch gebaar zijn. 

WIN-VLOERKLEED.png

Een kerstmandje

Aankomende kerst is een andere kerst dan dat we gewend zijn. Dit is voor veel mensen dan ook lastig. Ze blijven alleen en missen het gezelschap en de gezelligheid. Het is dan ook extra belangrijk om tijdens de kerstperiode te laten weten dat je aan ze denkt. Dit kan met een mooi bosje bloemen zijn, maar ook een kerstmandje. Dit is een mand met bloemen of planten in de kleuren van de kerst. Denk aan rood, groen en wit. Vaak ligt er mos onder in het mandje en wordt het versierd met kerstballen! Een zeer geschikt cadeau om te bestellen voor de feestdagen. 

De bloemen laten bezorgen tot aan de voordeur

Als je een perfect boeket hebt gevonden om te geven als verassing is het tijd om Bloemen bestellen.

Dit is dan ook mogelijk bij Regiobloemist. Binnen een paar seconde heb jij het perfecte boeket in je winkelmandje, en wordt die bij de persoon afgeleverd op de afgesproken dag. Wil je hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op de website van Regiobloemist, hier staat namelijk meer informatie op.

 

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide