1139
Vier Pasen met bloemen en planten
Gepubliceerd: 06-04-2017 Laatste update: 25-08-2017

Dit jaar valt Pasen op 16 en 17 april. Een extra lang weekend om bij te komen en de lente te vieren met geliefden. Op de consumentenwebsites Mooiwatbloemendoen.nl en Mooiwatplantendoen.nl kunnen consumenten zich tegoed doen aan tal van artikelen voorzien van mooie fotografie, een florale video, leuke DIY’s en andere inspiratie gekoppeld aan het seizoen. Het paasdossier staat vol feestelijke ideeën met bloemen en planten om het paasweekend onvergetelijk te maken.

Paastafel
Een geslaagd Pasen staat of valt met de aanwezigheid van een gezellig samenzijn, eieren, paastakken èn bloemen en planten natuurlijk. Sinds vorige week kunnen consumenten zien hoe zij deze feestdag extra leuk en smakelijk kunnen maken door bloemen en planten op een bijzondere manier toe te passen tijdens Pasen. Onder andere hoe je eischalen kunt hergebruiken als frêle vaasjes, hoe je een advocaat met een fleurige twist op tafel tovert en boordevol andere ideeën voor een gezellig aangeklede paastafel.

Een vrolijk Pasen
Het wordt dit jaar wel erg makkelijk om een etentje te organiseren. Met het paasdossier vol inspiratie en de hanami-brunch van de lente heb je genoeg handvatten om aan de slag te gaan. Creëer sprookjesachtige eieren met een mosjasje voor naast het bord, beplak eieren met bloemen en planten, maak een bijpassend paasmenu en bekijk de vele inspiratieblogs. Als dat geen vrolijk Pasen wordt..!

Laat u inspireren
Houd de websites Mooiwatbloemendoen.nl & Mooiwatplantendoen.nl goed in de gaten voor een flinke dosis inspiratie. De komende weken worden zowel het lente- als Paasdossier regelmatig aangevuld met nieuwe inspirerende artikelen. Het beeldmateriaal is met naamsvermelding kosteloos te gebruiken voor online doeleinden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide