1849
Pure kerst met bolbloemen
Gepubliceerd: 07-12-2018

'Pa rum pum pum pum, hear the drum!' De gezelligste tijd van het jaar is aangebroken. Hoe fijn is het om voor de kerstdagen je huis te versieren, helemaal zoals jij dat wilt? Laat je inspireren door de natuur. Bolbloemen geven precies de sfeer die je zoekt.

 

kerst-planten-trends-2018-04.jpg

Voorpret

Wacht je tot het een stressmoment wordt, of 'drive' je nu alvast 'home for Christmas'? Wees slim en begin dit jaar op tijd met het huis versieren. Dan geniet je er ook extra lang van. De natuurkleuren blauw, wijnrood en bruin staan (natuurlijk) in de spotlights. Materialen als touw, hout, kurk, verroest ijzer, leer en wol geven je kerstsfeer een pure look. Hoe authentieker, hoe beter. Tulpen, blauwe druifjes, amaryllis en lenteklokjes brengen leven in de brouwerij. Ze maken van het stilleven een echte 'winter melody'.  

WIN-VLOERKLEED.png

kerst-planten-trends-2018-011.jpg

kerst-planten-trends-2018-06.jpg

Show stelen

Het kán natuurlijk wel, maar wist je dat het maken van kerstdecoraties niet per se groots en meeslepend hoeft te zijn? Met een bos tulpen of bollen-op-pot zoals blauwe druifjes en lenteklokjes maak je al een indrukwekkende creatie. In combinatie met kerstballen en slingers en originele vazen en potten wordt het jouw 'most wonderful time of the year'. Decoreer er dus lekker op los alsof het je 'last Christmas' is, want je bent baas in eigen huis. Wedden dat je er de show mee steelt tijdens het kerstdiner? 'Merry Christmas baby!'

Wil je meer weten over bolbloemen? Kijk dan op www.ilsysays.com.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide