1181
Pssst… mooie orchidee!
Gepubliceerd: 04-09-2014 Laatste update: 08-05-2017

Het geheim voor een extra lang en uitbundig bloeiende orchidee zit in een flesje: de Pokon Powerspray voor orchideeën. Spuit de speciale voeding op het groene blad van de orchidee en… bewonder!

Vitaler
De Powerspray is een verzorgende douche voor de orchidee. Spray het groene blad tot er een zichtbaar, dun filmlaagje ontstaat. De orchidee neemt de voeding via het blad op en wordt zichtbaar vitaler. Dat resulteert in een grotere bloeikracht en gezond, glanzend groen blad. Door 1 à 2 keer per week te sprayen geniet je minimaal 2 keer zo lang van je orchidee dan wanneer je alleen water geeft.EHBO
Naast de Powerspray heeft Pokon nog een eerste hulp bij orchideeën en andere planten: de Pokon app. Download deze gratis app voor smartphones en ontvang eenvoudige verzorgingstips op maat waardoor iedereen denkt dat jij groene vingers hebt….

inspiratiebrochures1.png

Behalve voor orchideeën heeft Pokon ook een Powerspray voor groene (blad)planten. Verkrijgbaar bij onder meer tuincentra voor € 5,99. Kijk voor meer informatie op www.pokon.nlWonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide