1408
Kamerplanten

Geen groene vingers? Vanaf nu is dat geen geldig excuus meer. Voor vragen over kamerplanten ga je namelijk naar de Plantenbieb. Laat je vingers (groen of niet) over het toetsenbord vliegen en… je vindt eenvoudige tips & tricks die nodig zijn om je planten in huis lang en gelukkig te houden. Benieuwd welke plant jouw slaapkamer of badkamer laat opleven? In een handomdraai stelt de Plantenbieb een paar droomkandidaten voor!

Groen, groener, groenst

De Plantenbieb is misschien wel de groenste bibliotheek van Nederland. Alle informatie over jouw kamerplanten vind je vanaf nu online. Van ruim 900 (!) verschillende kamerplanten staat precies beschreven hoe je ze op een eenvoudige manier gezond en sterk kunt houden. Hoeveel water, licht en voeding? Het antwoord staat in de Plantenbieb. Zelfs als je een kamerplant wilt snoeien, vind je eenvoudig de do’s & don’ts.

Matchmaker

Net als in de gewone bieb kun je in de Plantenbieb rustig rondkijken. Laat je inspireren en verrassen. Plantenkennis is niet nodig; jouw wensen staan centraal. De handige zoekfunctie van de Plantenbieb leid je – heel eenvoudig – naar een kamerplant die bij jou past. Je geeft bijvoorbeeld aan welke kleur je mooi vindt en hoe hoog de kamerplant mag zijn. Vervolgens rollen er een of meerdere kamerplanten (met foto!) uit die aan jouw wensen voldoen. Nu alleen nog even naar de bloemist of het tuincentrum om jouw ideale kamerplant in real life te ontmoeten.

Badkamerplant

Een bijzondere eigenschap van de Plantenbieb is dat de online gids voor elke plek in huis wel een ideale plant weet te vinden. Denk daarbij ook eens verder dan de woonkamer of werkkamer. Klik op badkamer en laat je verrassen door de beauty’s die prima de badrand kunnen sieren. En kan jouw slaapkamer wel wat (groene) energie gebruiken? Na een paar muisklikken stelt de Plantenbieb een aantal topkandidaten voor.

De Plantenbieb vind je op www.mooiwatplantendoen.nl.Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Met onze gratis Styleguide krijg je alle tools in handen om je interieur naar een hoger niveau te tillen. Of je nu houdt van minimalistisch of juist van kleurrijk en gedurfd, onze Styleguide biedt voor ieder wat wils. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners