1105
Planten die jou appen als ze iets nodig hebben
Gepubliceerd: 26-01-2021

Droom jij over een urban jungle, maar ben je niet zo goed met groen? Pokon Powerplanten laten jou weten wanneer ze wel wat aandacht kunnen gebruiken. Met een verzorgingsapp, watermeter en voedingskegels wordt de verzorging appeltje eitje!

Pokon Powerplanten

Pokon staat al ruim 90 jaar bekend als autoriteit op het gebied van plantverzorging en heeft als ambitie om met haar assortiment een belangrijke bijdrage te leveren aan het vergroenen van Nederland. Om de verzorgingsbarrière voor het houden van planten weg te nemen, lanceert Pokon nu Pokon Powerplanten; planten mét handige verzorgingstools. Pokon Powerplanten zijn alleen online verkrijgbaar, worden duurzaam geteeld en daarna rechtstreeks van de kweker bij jou thuis afgeleverd. Je ontvangt naast de sterke plant ook een watermeter en voeding. Wanneer je jouw Pokon Powerplant registreert, kan je gebruik maken van de app (download de app hier voor Android en hier voor IOS). Je krijgt dan een berichtje wanneer jouw plant iets nodig heeft. Nooit meer te veel of te weinig water, altijd op tijd voeding, de juiste plek in huis met precies voldoende licht (of schaduw). Zo kan jij optimaal en met zekerheid genieten van jouw Pokon Powerplant! 

Melissa Rutjes, Online Trade Marketeer bij Pokon: 
“Ons groene hart huilt als wij horen hoeveel kamerplanten er jaarlijks doodgaan door gebrek aan kennis over groenverzorging. We hebben achter de schermen hard gewerkt aan dit project en zijn dan ook enorm blij en trots dat wij dit eindelijk mogen onthullen! Met Pokon Powerplanten bieden wij een oplossing voor iedereen die wil genieten van levend groen in zijn of haar interieur, maar wat hulp nodig heeft bij de verzorging. Hiermee zetten wij de volgende stap in onze ambitie.” 

inspiratiebrochures1.png

De Pokon Powerplanten zijn er al vanaf €35,- en te koop op Bol.com

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide