836
Kamerplanten

Het is volop herfst. De dagen worden steeds korter en als het even tegenzit, regent het vaak. De hoogste tijd om het in huis gezellig te maken met kaarsen, accessoires en natuurlijk kamerplanten. Met een stoere en sterke plant als de exotische Zamioculcas vergeet je spontaan dat het herfst is. Laat de bladeren buiten dus maar vallen; het glanzende blad van de Zamioculcas zorgt binnen voor een gezellige sfeer!

Eyecatcher
De Zamioculcas is afkomstig uit Oost-Afrika en is in Nederland in de afgelopen jaren sterk in populariteit toegenomen. Dat is niet voor niets. De architectonisch ogende plant heeft een eigentijdse uitstraling en is haast onverwoestbaar. De plant heeft stevige, geveerde bladeren aan korte stelen. Ze zijn glimmend groen en dat maakt plant tot een echt kunstobject in het interieur. De Zamioculcas is er bovendien in diverse maten (van klein tot groot) waardoor de plant zeer goed toepasbaar is in het interieur.

Makkelijk
Je hoeft geen groene vingers te hebben om planten in huis te halen en te houden. Geef planten als de Zamioculcas gewoon af en toe een beetje water. De Zamioculcas is bovendien een plant die het overal in huis goed doet. Zelfs op minder lichte plekken in de kamer, dus wat verder verwijderd van zonlicht, blijft de plant heel lang mooi.

Tip: Maak een groene hoek en zet rondom de Zamioculcas een paar lage plantjes. Kies bijvoorbeeld voor sierboontjes (Peperomia Happy-Bean).

Kijk voor meer informatie en verzorgingstips op www.groenrijk.nlGRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners