693
Peter doet groen met groen
Gepubliceerd: 06-10-2022 Laatste update: 11-06-2023

Groen doen, een thema waar wij op Wonenonline.nl veel aandacht aan besteden. Dat dit niet onopgemerkt bij onze lezers is gebleven, dat zien wij keer op keer. Wij krijgen de leukste foto’s en DM’s binnen met allerlei leuke, groene en duurzame initiatieven. Peter stuurde onlangs ons een groen idee waar we super enthousiast over zijn. Hij doet met groen nog groener dan groen. Hoe jij hiermee aan kan doen? Peter verklapt het jou.

Peter doet groen

Meer groen in huis halen is stijlvol en helemaal volgens de laatste trends. Ook is het gezond, want planten geven letterlijk lucht in huis. Maar groen doen in het kader van duurzaamheid is natuurlijk ook niet meer te negeren. Van warmtepompen tot het hergebruiken van water, we doen er alles aan om het milieu (en de energierekening) te sparen. Met het groene idee van Peter komt dit allemaal samen.

Ieder stekje zijn stekje

Wellicht kennen jullie de buitenbeentjes uit de supermarkt al. Maar er is meer, tegenwoordig zijn er ook buitenbeentjes binnen de flora en fauna. Er bestaan namelijk tegenwoordig de zogenaamde kneusjesboxen. Dit zijn boxen vol met plantjes die nét niet mooi genoeg zijn voor verkoop, althans dat is de eerste taxatie van de inkopers. Peter is het hier niet mee eens. Hij koopt regelmatig een kneusjesbox, zowel voor de tuin als voor in huis. En het fijne aan deze boxen is, is dat ze ook nog eens veel voordeliger zijn en vaak geleverd worden mét een bloempot. Hoe handig is dat?

Een beetje liefde

Misschien hebben deze kneusjes een klein beetje extra aandacht nodig, aldus Peter. Maar vaak valt dit ook nog wel mee. Het idee dat ieder plantje een mooi plekje krijgt én dat je verrast wordt door de inhoud van de box, dat is het leuke eraan. Je zorgt ervoor dat jouw huis helemaal volgens de laatste trends is ingericht en je doet ook nog eens iets goed voor de omgeving.

Wij vonden de tip van Peter ontzettend leuk en innovatief. Wij kenden het idee nog niet maar vinden het een top idee! Voordelig, duurzaam en hip gecombineerd in één box. Daar kunnen we als Wonenonline alleen maar heel happy van worden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide