1642
Online planten kopen werkt
Gepubliceerd: 26-01-2021 Laatste update: 25-12-2021

We kopen van alles vanaf onze eigen comfortabele bank. Met een paar klikken heb je het de volgende dag in huis. Maar planten, daar zijn we nog een beetje terughoudend in. Toch kan het. Er wordt namelijk goed nagedacht over hoe de plant verpakt en bezorgd wordt. Een keer proberen?

Thuis gezellig maken

In deze tijd is thuiswerken bijna de norm. Niet zo raar dus, dat we het knus willen maken. Planten hebben daarin een groot aandeel. Ons huis houdt wel van een paar groene vrienden. Als je thuiswerkt, hebben planten extra voordelen. Dat ze luchtzuiverend zijn bijvoorbeeld! Maar ook dat je werkplek er een stuk gezelliger van wordt.

Voor elke plek een plant

Als je kamerplanten koopt, kijk dan wel even welk soort je het best kunt kopen. Wil je een plant op een donkere plek neerzetten, kies dan geen plant die vele licht nodig heeft. Gelukkig is er voor elke standplaats een mooie kamerplant te vinden. En als je niet bij je eigen tuincentrum terecht kunt, koop je hem toch online?

inspiratiebrochures1.png

In een doos

Mocht je je zorgen maken over de manier van verzenden, dan kunnen we je geruststellen. De planten worden met zorg verpakt, op zo’n manier dat de plant de reis zonder problemen overleeft. Zo wordt er bijvoorbeeld nagedacht over luchtgaten en over hoe te verpakken dat de plant niet omvalt. Je zit er immers niet op te wachten een geknakte plant te ontvangen, of een doos vol gemorste potgrond. Bekommer je jeover hoe de plant in een depot staat te wachten tot hij bezorgd wordt? Bestel dan vooral aan het begin van de week.

En voor de tuin?

Of je nu een cactus, luchtzuiverende planten, een bonsaiboompje of tuinplanten aan wilt schaffen, online is een enorm assortiment te vinden. Een bloemetje sturen doen we regelmatig, maar een plant een stuk minder. Dat maakt kamerplanten of tuinplanten als cadeau origineel en uniek. Bijpassende plantenbakken maken je cadeau compleet. Succes verzekerd! 

Geen groene vingers? Veel kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden.

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide