1962
Bloomon snijbloemen

Vandaag lanceert bloomon haar najaarscollectie: New Romantics. Een ode aan de schoonheid van de pure bloem. Denk dromerige dahlia’s, vlammende celosia’s, en draperende amaranthus in temperamentvolle kleuren: van golden lime en grenadine rood tot mist roze en intens blauw.

De collectie staat volledig in het teken van de liefde voor de bloem. De bloem die letterlijk in huis tot leven komt en elke dag weer anders is. De collectie is geïnspireerd op de manier waarop de oude Hollandse meesters in de Gouden Eeuw naar bloemen keken. En hoe vandaag de dag R&B artiesten en kunstenaars uit liefde kunst creëren.

“We willen de consument letterlijk weer verliefd laten worden op bloemen”, aldus Paul Aguirre, Concept & Content Director bij bloomon. En dat betekent een totaal nieuwe kijk op bloemen. “We portretteren de bloemen opzichzelfstaand, maar ook door de ogen van een geliefde.”

Speciaal voor de lancering van deze nieuwe collectie produceerde bloomon een korte film met de titel: Who do you fall for? Een love story in 1 minuut. De eerste bos uit de nieuwe collectie New Romantics is vanaf 21 september verkrijgbaar.

New-Romantics-by-bloomon-6.jpg

New-Romantics-by-bloomon-4.jpg

New-Romantics-by-bloomon-2.jpg

New-Romantics-by-bloomon.jpg

New-Romantics-by-bloomon-5.jpg

 

Onze partners