3073
Bloomon snijbloemen
Gepubliceerd: 21-09-2017 Laatste update: 16-12-2021

Vandaag lanceert bloomon haar najaarscollectie: New Romantics. Een ode aan de schoonheid van de pure bloem. Denk dromerige dahlia’s, vlammende celosia’s, en draperende amaranthus in temperamentvolle kleuren: van golden lime en grenadine rood tot mist roze en intens blauw.

De collectie staat volledig in het teken van de liefde voor de bloem. De bloem die letterlijk in huis tot leven komt en elke dag weer anders is. De collectie is geïnspireerd op de manier waarop de oude Hollandse meesters in de Gouden Eeuw naar bloemen keken. En hoe vandaag de dag R&B artiesten en kunstenaars uit liefde kunst creëren.

“We willen de consument letterlijk weer verliefd laten worden op bloemen”, aldus Paul Aguirre, Concept & Content Director bij bloomon. En dat betekent een totaal nieuwe kijk op bloemen. “We portretteren de bloemen opzichzelfstaand, maar ook door de ogen van een geliefde.”

inspiratiebrochures1.png

Speciaal voor de lancering van deze nieuwe collectie produceerde bloomon een korte film met de titel: Who do you fall for? Een love story in 1 minuut. De eerste bos uit de nieuwe collectie New Romantics is vanaf 21 september verkrijgbaar.

New-Romantics-by-bloomon-6.jpg

New-Romantics-by-bloomon-4.jpg

New-Romantics-by-bloomon-2.jpg

New-Romantics-by-bloomon.jpg

New-Romantics-by-bloomon-5.jpg

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide