2908
Bloomon snijbloemen

Vandaag lanceert bloomon haar najaarscollectie: New Romantics. Een ode aan de schoonheid van de pure bloem. Denk dromerige dahlia’s, vlammende celosia’s, en draperende amaranthus in temperamentvolle kleuren: van golden lime en grenadine rood tot mist roze en intens blauw.

De collectie staat volledig in het teken van de liefde voor de bloem. De bloem die letterlijk in huis tot leven komt en elke dag weer anders is. De collectie is geïnspireerd op de manier waarop de oude Hollandse meesters in de Gouden Eeuw naar bloemen keken. En hoe vandaag de dag R&B artiesten en kunstenaars uit liefde kunst creëren.

“We willen de consument letterlijk weer verliefd laten worden op bloemen”, aldus Paul Aguirre, Concept & Content Director bij bloomon. En dat betekent een totaal nieuwe kijk op bloemen. “We portretteren de bloemen opzichzelfstaand, maar ook door de ogen van een geliefde.”

Inpage_banner_Wonenonline_2023_1.png

Speciaal voor de lancering van deze nieuwe collectie produceerde bloomon een korte film met de titel: Who do you fall for? Een love story in 1 minuut. De eerste bos uit de nieuwe collectie New Romantics is vanaf 21 september verkrijgbaar.

New-Romantics-by-bloomon-6.jpg

New-Romantics-by-bloomon-4.jpg

New-Romantics-by-bloomon-2.jpg

New-Romantics-by-bloomon.jpg

New-Romantics-by-bloomon-5.jpg

 

Wonenonline


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners