629
Moederdag vraagt om bloemen
Gepubliceerd: 21-04-2023

Bloemen zijn nog altijd het allerliefste cadeau voor Moederdag. Met een groots boeket laat je merken dat je moeder belangrijk voor je is. En dat je haar enorm waardeert. Dat geldt natuurlijk ook voor alle oma’s en andere vrouwen die als een moeder voor je zijn.

Verras met kleur

Op Moederdag is het leuk binnenkomen met een boeket dat meteen in het oog springt. Met gesprongen lelies en tulpen die al wat kleur laten zien, zit je altijd goed. Je maakt je Moederdag cadeau heel persoonlijk door de kleurstelling af te stemmen op de smaak van je moeder. Kies bijvoorbeeld voor één aansprekende kleur of een vrolijke bonte mix. Houdt je moeder meer van bloemen in rustige tinten, laat dan een mooi boeket samenstellen met lelies of tulpen in zachte pastellen of wittinten. 


Superschattig

Van een enkele bloem tot een mini-boeketje. Bloemen zijn een superschattig Moederdag cadeau uit de handen van een stralend kind. Zelf bloemen uitzoeken is het leukst! Als je kinderen bloemen voor een boeketje laat aanwijzen, wordt het bijna altijd een bonte mix (maar dat vindt elke moeder helemaal oké). Met tulpen of lelies kan dat ook niet misgaan: alle kleuren zijn prachtig bij elkaar.


Met liefde

Verras je moeder door de bloemen met liefde in een vaas te zetten. Snijd eerst een stukje van de stelen af. Schik het boeket vervolgens in een schone vaas met schoon water (en eventueel snijbloemenvoeding voor bolbloemen). Dan blijven de bloemen lang mooi. Als je moeder het vaaswater elke dag even ververst, dan heeft ze nog langer plezier van het boeket!


Bloemenweetje! 

De lelie staat symbool voor liefde en vrouwelijkheid. Ook tulpen hebben een prachtige symboliek: liefde, genegenheid en positiviteit. Dat maakt deze bloemen nog mooier voor Moederdag boeketten.


GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png

Ben je gepassioneerd over wonen en interieur? Ontdek met onze gratis Styleguide met de woonstijlen van 2024! Dit E-book, gevuld met de laatste trends, tips en shop must-haves, is de sleutel tot het creëren van een uniek en trendy thuis.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en start direct met het realiseren van jouw stijlvolle droomhuis!

Ja, stuur mij de styleguide