689
Lekker in je vel; Bloei op!

Om je lekker in je vel te voelen is het fijn wanneer anderen voor je zorgen en rekening met je houden. Een hand om je schouder in lastige tijden, een luisterend oor bij moeilijke dilemma’s. Maar uiteindelijk begint alles met het goed voor jezelf zorgen. Jezelf af en toe verwennen is daarbij enorm belangrijk.

Het boeken van een lekkere massage, een warm bad nemen of een lekker boek lezen zijn hier voorbeelden van. Maar waar wij ook écht blij van kunnen worden? Onszelf een verse bos bloemen cadeau doen! En het fijne hiervan is; Het staat niet garant voor een uurtje, maar voor dagenlang plezier.

Zet je eigen bloemetjes buiten

Een bos bloemen cadeau krijgen is altijd een schot in de roos, letterlijk. Maar uiteraard is er maar één iemand die echt weet wat je mooi vindt qua bloemen en dat ben je zelf. Bij ons is dit ook per seizoen verschillend; In het najaar houden we ontzettend van de warme herfsttinten, in het voorjaar juist weer verse tulpen.

Bloemen geven ons een gevoel van geluk en maken dat een huis tot leven komt. Het maakt van een huis een thuis. Het zorgt zowel letterlijk als figuurlijk voor lucht in je interieur.

Volg de bloementrend

Naast dat bloemenkeuze persoonlijk is, zijn er ook wel degelijk trends in te ontdekken. Waar een aantal jaren geleden de zeer strak vormgegeven boeketten helemaal in de mode waren, zijn de veldboeketten juist de laatste jaren in opkomst. Alsof je zelf op de heide bent geweest om verse bloemen te plukken. Een trend die wij heerlijk vinden, het geeft namelijk een speels en luchtig effect aan een interieur.

Daarnaast zijn er natuurlijk de klassiekers, de bloemen die het altijd goed doen. Hebben jij en je partner een jubileum te vieren? Dan kun je eigenlijk maar één dingen doen; Rozen bestellen natuurlijk!

Houd ze mooi

Of je nu bloemen voor jezelf, je lieve buurvrouw of favoriete tante koopt; Je wilt natuurlijk dat ze zo lang mogelijk meegaan. Goede verzorging is hierbij erg belangrijk. Hoe je dit doet verschilt per bloemensoort. Vraag hiervoor advies bij de bloemist óf Google je bloemensoort. Dit kan de levensduur enorm verhogen.

Wat daarnaast scheelt is bloemen bestellen bij een goede leverancier. Uiteraard zien die rozen op de markt er goed uit, maar realiseer je wel dat die er vaak al lange tijd staan. Wij zijn dan ook groot fan van bloemen bezorgen. Deze komen rechtstreeks van de bloemist, die ze vaak zélf op de veiling heeft uitgekozen.

Kortom, bloemen zijn leuk als cadeauverassing, maar óók leuk als verassing voor jezelf. Want geloof ons, je bloeit op met de mooiste bloemen in huis!

GRATIS woonstijlen STYLEGUIDE

styleguide-cover3.png Nieuw: de gratis Wonenonline.nl woonstijlen styleguide. 27 pagina's woonstijlen, eigenschappen en handige shoptips zodat jij jouw favoriete woonstijl direct kunt toepassen in jouw interieur. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en je ontvangt de Styleguide binnen 15 minuten in je mailbox!

Ga jij voor een subtiele aanpassing of ga je voor een complete metamorfose?


Ja, stuur mij de gratis styleguide

Onze partners